הבית נמסר! התוכניות על הדף, איך מתקדמים מכאן?

• הוסף לסימניות
בשעטו"מ אנו עומדים לפני מסירת הדירה,
יש לי תוכניות מוכנות על הדף למטבח, ספריה וכו'..
פה נתקעתי,
מצד אחד אני מלאת פנטזיות והשראות.. יש לי חוש עיצובי.. אבל! אני לא מצליחה להתקדם..
מחפשת מעצבת פנים להלבשת הבית שבעיקר תעזור לי לשנע ולהתקדם קדימה.. ולהוציא לפועל את הפנטזיות..
ניתן למצוא כזה דבר בשוק?:)

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור לך
צרי איתי קשר באישי

• הוסף לסימניות
אם את יודעת בדיוק מה את רוצה, גשי לחנות טובה, ויעזרו לך לממש את החלומות.
בהרבה חנויות ישנם מוכרות מעצבי פנים, שיוכלו לעזור לך.

• הוסף לסימניות
קבלתי כמה הצעות של מעצבות להלבשת הבית..
עכשיו אני מסתבכת שוב.. איך אדע במי לבחור?:)
אותו סיפור יש לי עם נגר עבור המטבח, מידי יום אני מקבלת המלצות לעוד ועוד נגרים...
כולם טובים ולכולם המלצות חמות של מקורבים..
אז איך מחליטים?

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לבחור באשת מקצוע אסרטיבית ותקתקנית
כזו שתכוון אותך ותעזור לך להגיע להחלטה מהירה ושקולה.
תקשר אותך לספקים מומלצים ולא תיתן לך להתלבט הרבה.
ויחד עם זאת-מבלי לוותר על השיקולים שלך,כמו-טעם/תקציב/העדפה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה