הבלוג החדש שלי, לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
בסייעתא דשמיא חנכתי בלוג חדש לסטודיו שלי לעיצוב לוגואים.
השתדלתי להשקיע בעיצוב שלו, שיהיה מסודר ונעים לעין כמו אתר. והוספתי גם מלל הסברה.
מצורף הקישור https://studiologica.blogspot.co.il/
אשמח לקבל חוות דעת האם הבלוג בנוי טוב, והאם הוא משכנע את הצופה.
כמו כן, אשמח לקבל הערות באופן כללי על התוכן.
תודה מראש לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
אני מקווה שבאת לכאן בשביל לשמוע את מה שחושבים באמת, ולא (רק) בשביל לקצור מחמאות.
אז ככה. אחרי שאני רואה את האתר הזה, בשום אופן לא הייתי הולך אליך בשביל שתעשה\י לי אתר. אבל הייתי רץ אליך בשביל שתעשה\י לי לוגו.
אם את\ה רוצה הערות ספציפיות. הצבעים אינם נעימים לעין (על כל פנים לעין שלי) וצועקים: הגעת לאתר חובבני. עוד נקודה: דבר כזה לא נקרא בלוג אלא תיק עבודות.

העבודות עצמם (הלוגואים) - טופ שבטופ. ממש אהבתי.

• הוסף לסימניות
הלוגואים שלך אחד אחד... זה כבר ידוע לנו...
לגבי הבלוג- לא מבינה בתחום...

בהצלחה רבה מאד!

• הוסף לסימניות
מה הסיבה שהלכת על המערכת הזו?
וורדפרס כבר יותר קל בשביל זה! לא כך?

המערכת בנויה לאלו שרוצים רק בלוג!
לאתר תדמיתי זה וורדפרס- והוא חינמי גם עם אין ספור אפשרויות - חבל בכלל לנסות את הנ''ל

אני מתכווין כביקורת בונה וח''ו לא לפגוע!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הלוגואים - וואו!!!
הדבר היחיד שהייתי משנה זה צבע הרקע. (גם מתחת ללוגו שלך)
אם את רוצה דווקא סגול, אז שיהיה פסטלי עדין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2407479:
אני מקווה שבאת לכאן בשביל לשמוע את מה שחושבים באמת, ולא (רק) בשביל לקצור מחמאות.
אז ככה. אחרי שאני רואה את האתר הזה, בשום אופן לא הייתי הולך אליך בשביל שתעשה\י לי אתר. אבל הייתי רץ אליך בשביל שתעשה\י לי לוגו.
אם את\ה רוצה הערות ספציפיות. הצבעים אינם נעימים לעין (על כל פנים לעין שלי) וצועקים: הגעת לאתר חובבני. עוד נקודה: דבר כזה לא נקרא בלוג אלא תיק עבודות.

העבודות עצמם (הלוגואים) - טופ שבטופ. ממש אהבתי.
תודה על חוות הדעת, כן, באתי לשמוע מה חושבים באמת.
לא כ"כ הבנתי את כוונתך, מצד אחד את אתם כותב שהאתר לא מעוצב טוב.
מצד שני אתה כותב שאם היית רוצה לעצב לוגו היית רץ אלי, אם כן האתר פועל את פעולתו, זה בדיוק מה שאני רוצה, לא מעבר לזה.

לגבי הצבעים, צבע הסגול הוא צבע המיתוג שלי. מהנסיון שלי, ככל שיש פחות צבעים במיתוג, כך הוא יותר זכיר (כמו פרוג, לדוגמא, הכל ירוק) השאלה אם זה צבע שלא מכבד את הסטודיו, לי הוא היה נראה מתאים.
נכתב ע"י עילום;2407502:
מה הסיבה שהלכת על המערכת הזו?
וורדפרס כבר יותר קל בשביל זה! לא כך?

המערכת בנויה לאלו שרוצים רק בלוג!
לאתר תדמיתי זה וורדפרס- והוא חינמי גם עם אין ספור אפשרויות - חבל בכלל לנסות את הנ''ל

אני מתכווין כביקורת בונה וח''ו לא לפגוע!
בהצלחה

דוקא ניסיתי לעבוד עם וורדפרס לפני בלוגר, וממש ממש לא הסתדרתי איתו ולא הבנתי איך עובדים איתו, אח"כ חשבתי שזה אולי בגלל שבחרתי במסלול החינמי (שכולל אחסון ודומיין בחינם).
עם הבלוגר הסתדרתי מצויין.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור במה שאפשר לי
במייל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל, עבודות יפות מאוד!

לגבי האתר, יש כמה בעיות:
1. הוא בנוי בצורת בלוג ולא בצורת פורטפוליו
2. העיצוב נורא מיושן

אתר פורטפוליו טוב נותן במה מספיק גדולה לעבודות מצד אחד, מצד שני הוא גם מצויד במעטפת יפה ומושכת.

אני דווקא הייתי ממליץ לך על WIX. יש שם עיצובים ממש יפים, נורא קל לשחק איתו והוא גם מציע אופציה חינמית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0 טקסטורה;2407647:
לא כ"כ הבנתי את כוונתך, מצד אחד את אתם כותב שהאתר לא מעוצב טוב.
מצד שני אתה כותב שאם היית רוצה לעצב לוגו היית רץ אלי, אם כן האתר פועל את פעולתו, זה בדיוק מה שאני רוצה, לא מעבר לזה.

הכל מאוד פשוט. עיצוב לוגו ועיצוב אתרים זה שני דברים שונים. בשביל לעצב אתר לא מספיק שיהיה לך כישורים רלוונטיים. צריך גם להכיר את השטח וצריך ניסיון בתחום הזה. גם שעל היכולות שלך בתחום הלוגואים אני דן אך ורק מהעבודות שלך, ולא מהאתר.
אני גם חושב שהאתר שלך משיג את המטרה מצוין. רצית להציג את העבודות - רואים את העבודות. ואם כן, חבל באמת להסתבך עם וורדפרס (בפרט שגם שם אף אחד לא יכול להבטיח לך כלום).
אבל יש גם דעה שונה, לפיה אתר של עסק צריך לשדר יוקרה וזה ימשוך את הלקוחות. אני אישית איני יודע מתי בדיוק זה נכון, והאם זה נכון בכלל (אם אני מחפש בעל מקצוע - כל עוד שלא מדובר בתחום בניית אתרים - ממש, אבל ממש לא מעניין אותי איך נראה האתר שלו. אבל יתכן שיש אנשים - לקוחות פונטציאליים - שראש שלהם לא עובד כמו הראש שלי).

• הוסף לסימניות
הלוגואים שלך מקסימים
העיצוב של האתר מיושן.
לא מבינה באתרים, אבל אפילו צבע הרקע שיכול להיות לבן
הפונטים שכבדים מידי לעיצוב לוגואים (יש פונטים חינמיים מעולים לעיצוב אתרים)
את יכולה להגיע ליותר..
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
הלוגואים אחד אחד.
הבלוג - לא מבינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;2407676:
קודם כל, עבודות יפות מאוד!

לגבי האתר, יש כמה בעיות:
1. הוא בנוי בצורת בלוג ולא בצורת פורטפוליו
2. העיצוב נורא מיושן

אתר פורטפוליו טוב נותן במה מספיק גדולה לעבודות מצד אחד, מצד שני הוא גם מצויד במעטפת יפה ומושכת.

אני דווקא הייתי ממליץ לך על WIX. יש שם עיצובים ממש יפים, נורא קל לשחק איתו והוא גם מציע אופציה חינמית.

האם תוכל לתת לי קישור לתבנית ספציפית ב-WIX שנראית לך מתאימה לי?

נ.ב. תודה [לכולם] על הפירגון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0 טקסטורה;2409404:
האם תוכל לתת לי קישור לתבנית ספציפית ב-WIX שנראית לך מתאימה לי?

נ.ב. תודה [לכולם] על הפירגון :)

שלחתי לך בפרטי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
לצערי לא הצלחתי להסתדר עם שום ממשק אחר.
החלטתי בינתיים להישאר עם הבלוג הנוכחי, אבל הבהרתי את הצבעים.
אשמח אם תכנסו שוב ותגידו לי אם עכשיו זה נראה יותר טוב.
הכתובת https://studiologica.blogspot.co.il/

• הוסף לסימניות
אני כמובן מצטרפת להנ"ל..
הלוגואים מהממים!
האתר לא משרת את המטרה...
לא חוויתי כלל למשתמש!
התכנים לא קריאים, אין חשק לקרוא אותם, סגנון האתר מיושן, התכנים שלך עם פוטנצייל לאתר מטריף! חבל שהכלי שמחזיק אותם כ"כ פשוט...
ובהקשר למה שאמר s976 -
אתר יפה וחדשני זה כמו חלון ראווה של העסק - אם הוא חדשני ומרהיב אני יודעת שהעסק הזה ייתן לי שירות חדשני ומתקדם. אם האתר ניראה כמו סבתא יכול להיות 2 דברים - או שהאתר מוזנח ובכלל לא כלי שמשרת את בעל העסק...סתם פעם חבר בנה לו בחינם וזהו..
או שזה מעיד משהו על העסק...
אבל במקרה הזה אני חושבת שחובה אתר חדשני ומרהיב בתור עסק שמוכר "עיצוב חדשני ומרהיב" לעסקים...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
השתכנעתי

עכשיו אני רוצה לשאול אתכם שאלה שאני שואלת את עצמי כבר הרבה זמן:
אם יהיה לי אתר שמעוצב מצויין, האם באמת הוא יביא לי יותר לקוחות?
האם ללקוחות הפוטנציאלים שלי יהיה דרך להגיע לאתר שלי??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0 טקסטורה;2411351:
תודה לכולם
השתכנעתי

בבוודאי!
אם תקדמי אותו בצורה טובה בגוגל
ברגע שלקוח יחפש עיצוב לוגו בגוגל הוא יגיע לאתר שלך.

כמובן אני בעד שיהיה לך אתר שמשדר אותך הרבה יותר!

אני יכולה לעזור לך בזה :)

• הוסף לסימניות
השאלה אם בסופו של דבר אני ארוויח מכל הסיפור?
לפי מה שביררתי קידום בגוגל עולה 1000 ש"ח לחודש, וגם אז זה עוזר שאהיה רק באחד העמודים הראשונים ולא ממש בראשון, וגם אם מישהו ידפדף ויגיע לאתר שלי, מי אמר שירצה להזמין אצלי ולא אצל אחרים, וגם אם ירצה אולי ירד מהמחיר.
בקיצור, בסופו של דבר יתכן שבכלל לא אכסה את ההוצאה של בניית האתר והקידום.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0 טקסטורה;2411351:
תודה לכולם
השתכנעתי

מי הלקוחות שלך? מה קהל היעד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה