הבלוטוס במחשב לא עובד :(

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד ASUS ווינדוס 8.1 (64ביט)
עם בלוטוס מובנה לאחרונה הבלוטוס לא שולח ולא מחבר את המכשירים אל המחשב
מה יכולה להיות הבעיה?
(ניסיתי לעדכן במנהל ההתקנים והוא כותב שזה עדכני)

תודה רבה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
הוא מופיע בכלל שהוא פעיל? אולי כיבית אותו בטעות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1530922:
הוא מופיע בכלל שהוא פעיל? אולי כיבית אותו בטעות?

ברור שהוא פועל.....

זה פותח את החלון להעברת קבצים מהמחשב לפל'

ואין שאני מכניס לשם קובץ הוא ישר נסגר.......

• הוסף לסימניות
להסיר את הדריבר ולהתקין שנית מאתר היצרן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sivan22;1532050:
להסיר את הדריבר ולהתקין שנית מאתר היצרן.

לי הוא מזהה את ההתקן אבל הוא לא נותן לי אופציה להתחבר

הוא רושם לי - לא מקוון

קבצים מצורפים

• בלוטוס.JPG
    KB 11.5 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 10 ולפני כמה ימים הבלוטוס הפסיק לעבוד בו.
ב"מנהל ההתקנים" לא ראיתי שום בעיה ובהגדרות בכלל לא רואים את האופציה לכבות או להדליק את הבלוטוס ורק רשום על התקנים שהיו מחוברים פעם שהבלוטוס לא מחובר.
אשמח לשמוע פתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה