הבלוטוס נעלם!

• פותח הנושא YDB
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד ולפני כמה זמן פשוט נעלם לי הבלוטוס ( לא מראה את הכפתור של הפעל בלוטוס ) ניסיתי להסיר את המנהל התקן, אבל מאז זה לא מראה כלום וטוען ש"אין חיבור בלוטוס במחשב זה"
אשמח לעזרה בנושא

• הוסף לסימניות
כיוון שזה מחשב נייד מומלץ להוריד דרייבר מאתר היצרן
מה החברה של המחשב ושם הדגם?
אם ניסית כבר להתקין דרייבר וזה לא עזר, נסה כך:
קליק ימני על המחשב>ניהול>מנהל ההתקנים
(או חפש בהתחל: devmgmt.msc)
האם יש ברשימה דרייבר עם סימן קריאה? או שכתוב Unknown device?
אם כן, ראה כאן את המשך ההוראות

• הוסף לסימניות
מחשב של דל
ניסיתי באתר החברה וזה לא עזר
עכשיו ניסיתי לעשות על התקן שהוא הראה עליו סימן קריאה (משהו כמו "MAS STRENG..." )
שכמדומני נמצא כבר זמן רב עוד לפני שנעלם הבלוטוס בחרתי לו התקן מתוך רשימה כך שעכשיו הוא מראה לי סימן של התקן בלוטוס ברשימת ההתקנים (עד עכשיו הוא לא הראה לי) אבל עם סימן קריאה וכשאני מנסה לעדכן דרך WINDOS UPDATE הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט כדי לעדכן

• הוסף לסימניות
במקום זה
תכתוב כאן את דגם המחשב...

• תודה
Reactions: YDB
  • הוסף לסימניות
DEL E6420

• הוסף לסימניות
איזה ווינדוס?

• תודה
  • הוסף לסימניות
10 פרו
64 סיביות

• הוסף לסימניות
בודק...

• הוסף לסימניות
רושם לי באמצע "הפעל בלוטוס באמצעות מתג אלחוט"
ולא ממשיך, מה זה אומר?
הכפתור בצד של ההדלקה וכיבוי של הווי פי עובד

• הוסף לסימניות
לא יודע, תנסה לכבות ולהדליק ולהמשיך

• תודה
  • הוסף לסימניות
ניסיתי ולא עזר

• הוסף לסימניות
הפעלה מחדש של המחשב

• תודה
  • הוסף לסימניות
גם ניסיתי
וגם דרך כיבוי והדלקה כשלוחצים על F2 בזמן ההדלקה

• הוסף לסימניות
לחזור על ההתקנה לאחר ההפעלה - ניסית?

• תודה
  • הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
תנסה אולי לעשות את תהליך ההתקנה להיפך ממה שעשית - אם עשית כשהכפתור מכובה אז תעשה כשהוא דלוק.

ובמקביל תנסה לעשות את ההתקנה דרך הוספת חומרה חדשה

• תודה
  • הוסף לסימניות
תנסה אולי לעשות את תהליך ההתקנה להיפך ממה שעשית - אם עשית כשהכפתור מכובה אז תעשה כשהוא דלוק.

ובמקביל תנסה לעשות את ההתקנה דרך הוספת חומרה חדשה
איפה להוסיף חומרה חדשה?

• הוסף לסימניות
עזוב
לפני כן
כנס ללוח הבקרה, פתרון בעיות, חומרה
ובחר בלוטוס
מה הוא אומר?

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא מראה:
בלוטוס.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה