הבלוטוס נעלם!

• פותח הנושא YDB
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא עושה כלום...

• הוסף לסימניות
האם מערכת ההפעלה שלך עודכנה ל 1903 ? אם כן אולי צריך להמתין שיעדכנו את הדרייברים.

במקביל
תעשה התחל
SERVICES
דבל קליק על בלוטוס ותעלה תמונה

• תודה
Reactions: YDB
  • הוסף לסימניות
דרך אגב הוא לא נותן לי לעדכן או לחפש עידכונים (אולי זה קשור לנטפרי?)

• הוסף לסימניות
בלוטוס.PNG

• הוסף לסימניות
גם לי יש נייד של דל עם אותה הבעייה, אני עובד עם עכבר בלוטוס' ומדי 20 דקות הבלוטוס נעלם וחוזר, לפעמים נעלם לגמרי וחוזר רק אחרי הפעלה מחדש.
אשמח לשמוע על פתרון, אני אגב עם דל M6800.
נ.ב. @bris האשכול לתשומת לבך.

• הוסף לסימניות
מי ספר האינטרנט שלך RL?
אם כן צור איתם קשר ותגיד להם שאין לך עדכונים

• תודה
Reactions: YDB
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע, - אבל תנסה ליצור איתם קשר,
ואגב בנטפרי אולי אתה הגדרת שלא יהיה עדכונים?

• הוסף לסימניות
ראיתי באיזשהו מקום מישהו שהיה לו את הבעיה הזאת והוא כתב שזה נפתר לו אחרי שהוא לקח מחבר עם אותו דגם מחשב את המנהל התקן, זה יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
ראיתי באיזשהו מקום מישהו שהיה לו את הבעיה הזאת והוא כתב שזה נפתר לו אחרי שהוא לקח מחבר עם אותו דגם מחשב את המנהל התקן, זה יכול לעזור לי?
לא יודע-
אבל עד שתמצא מישהו כזה...
אתה יכול להכנס לאתר החברה ולהוריד גירסה ישנה

• הוסף לסימניות
כבר ניסיתי (עיין לעיל)

• הוסף לסימניות
תנסה על פי ההוראות שציינתי לך למעלה
אתה בטוח שלפני זה הבלוטוס עבד כרגיל?
אולי לא היה לך בלוטוס ורק היה את הסמל?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עבד לי הבלוטוס טוב מאוד לפני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה