-הבן יקיר לי-

• הוסף לסימניות
חיכו למתנה הזאת 8 שנים !

קבצים מצורפים

• 1_1024x780.jpg
    1_1024x780.jpg
    KB 113.8 · צפיות: 37
  • 2 לוגו_1024x682.jpg
    2 לוגו_1024x682.jpg
    KB 79.1 · צפיות: 30
  • 5 לוגו_1024x657.jpg
    5 לוגו_1024x657.jpg
    KB 68.9 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
הראשונה מהמם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה קוביצק;2216265:
הראשונה מהמם

תודה לאה:)
חשובה לי הביקורת ,
אשמח לשפר את הטעון שיפור ;)
כל מה שנראה לכם בתאורה , בקומפוזציה וגם בעריכה

• הוסף לסימניות
מרגש
הוצאת ותו מקסים
בשניה הייתי מאירה עוד טיפה
והאחרונה התמונה יפה כל כך חבל שהרגל נחתכה

• הוסף לסימניות
מקסים,
כמו ששירה אמרה, אבל אני חשובת שגם בראשונה ובשלישית לא היה מזיק קצת אור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;2216289:
מרגש
הוצאת ותו מקסים
בשניה הייתי מאירה עוד טיפה
והאחרונה התמונה יפה כל כך חבל שהרגל נחתכה

אם הייתי תופסת את כל הרגל ,לא נראה לך שכל התמונה הייתה משתנה לרעה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;2216291:
מקסים,
כמו ששירה אמרה, אבל אני חשובת שגם בראשונה ובשלישית לא היה מזיק קצת אור.

איך אני יכולה להוסיף עוד אור?

• הוסף לסימניות
למשל משהו כזה:
הוספתי הברה וניגוד וקצת הבהרה ואור במברשת וגם מסכה עדינה של כתום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;2216303:
למשל משהו כזה:
הוספתי הברה וניגוד וקצת הבהרה ואור במברשת וגם מסכה עדינה של כתום.

תודה!
ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
הראשונה מהממת-תאורה יפה!
בשניה ובשלישית מצטרפת להערות
התפיסה בשניה-מותק!

• הוסף לסימניות
תפיסות מתוקות ביותר
בקשר לקומפוציה והתאורה כבר אמרו

• הוסף לסימניות
מרגש.
הראשונה נהדרת - פריים חדש מהתחנה. אהבתי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן על ההערות וההארות !

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!!
כדאי להוריד את הפח בתמונה הראשונה והשניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שיר שמתאר איך שהאבא מרגיע את האמא שהוא ירחם על עם ישראל
האט דער טאטע מיר אמאל פארציילט,האט מיין טאטע מיר אמאל פארציילט.אז ס'איז געווען אמאל א אידענע, א אידענע, וואס האט זייער ביטערליך געוויינט.האט דער טאטע געפרעגט פון די מאמע,פארוואזשע וויינסטו,פארוואזשע וויינסטו.האט דער מאמע געענטפערט ווייל מיין קאפ טוט מיר זייער וויי, זייער וויי, זייער וויי.האט דער טאטע געפרעגט פון די מאמע,פארוואזשע וויינסטו,פארוואזשע וויינסטו,אז די וועסט וויינען וועט דיין קאפ נאך סאך מער וויי טון, נאך מער וויי טון, נאך מער וויי טון.האט די מאמע געפרעגט פון טאטן,ווי אזוי זאל איך נישט וויינען,ווי אזוי זאל איך נישט וויינען,אז איך ווייס עס קומט אזא פארכטיגע יום הדין, א יום הדין, א יום הדין,און איך האב אזא טייער קינד, מיין טייער קינד, ווער ווייסט צו ער וועט זוכה בדין זיין.האט דער טאטע געזאגט צו די מאמע,נאר נישט וויינען,נאר נישט וויינען,ווייל די ווייסט דאך אז די האסט אזא טייער קינד, אזא טייער קינד, ער וועט זיכער זוכה בדין זיין.שטייט הבן יקיר לי אפרים, אם ילד שעשועים.

אשמח לקבל את השיר בביצוע טוב ואם אפשר תרגום נראה לי זה יהיה זיכוי הרבים גדול לפני ר"ה, השיר הזה מדבר על ר"ה
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה