שיניים הבן שלי בן שנה וחצי נפל ונשברו לו 2 השיניים הקידמיות

• הוסף לסימניות
אמרו לי במרפאה לבוא רק ביום ראשון לעזרה ראשונה
מישהו יודע האם זה דחוף ללכת לרופא דווקא היום?
או שאפשר לחכות ליום ראשון?

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי השלמת שיניים זה לא דבר שלא סובל דיחוי, אפשר להמין כם זה (אגב אני לא יודע אם היום זה עולה כסף ברפומת השיניים אך בעבר זה היה עולה כסף, ומאד כדאי לבדוק איפה קרה המקרה כי הביטוח מכסה את זה)

• הוסף לסימניות
כן אבל אין כרגע עזרה ראשונה
פי הידוע לי השלמת שיניים זה לא דבר שלא סובל דיחוי, אפשר להמין כם זה (אגב אני לא יודע אם היום זה עולה כסף ברפומת השיניים אך בעבר זה היה עולה כסף, ומאד כדאי לבדוק איפה קרה המקרה כי הביטוח מכסה את זה)
אצל בני השן נשברה ורק לאחר יום שהלכנו לרופא הוא ראה שהשן גם נכנסה פנימה במקרה כזה היא יכולה לפגוע בשורש ואז לא תגדל לו שן חדשה

• הוסף לסימניות
כדאי ללכת היום, לפעמים מכה חזקה בשיניים יכולה לפגוע גם בחניכיים, ואז יכול להיות שצריך אנטיביוטיקה בשביל למנוע או לטפל בדלקת חניכיים,
וצריך גם לבדוק בצילום אם לא נפגעו השיניים הקבועות - אבל זה כבר באמת לא דחוף לפני שבת

• הוסף לסימניות
הלכנו לרופא, והוא שלח בדחיפות למיון...
אירגנתי את הילדים בבייביסיטר וטסנו לביה”ח
שם ראתה אותו רופאת פה ולסת
והיא לא הבינה למה הגענו ולמה הוא שלח למיון ומה הדרמה...
היא אמרה שרק רופא שיניים יכול לטפל ושלחה אותנו הביתה

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות

תודה לכולם!
טוב שניגמר בטוב ולא צריך טיפול בבית חולים

• הוסף לסימניות

תודה לכולם!
אם זה לא היה רופא שיניים אני מבין למה הוא שלח, שיש חשש לשיניים הקבועות גם מחללים על זה שבת.
(סיפור שהיה פעם עם אחותי )

• הוסף לסימניות
הכי טוב הדסה מרפאת שיניים לילדים הם מומחים לדברים האלה ובודקים אם יגרם נזק לשן הקבועה או לא
באים בלי תור מ8-9 בבוקר ומקבלים עזרה ראשונה והפרןפסורים בודקים
השלמה היום חינם במאוחדת כמו טיפול שיניים רגיל אם את בירושלים השלמתי אצל 2 רופאים לילדים ואי אפשר לנחש שזו שן של השלמה יצא מדהים
עכשיו שימי לב הכי חשוב לבוא לביקורת אם לא עקרו את השן אחרי 3 חודשים ושוב אחכ ולא לזלזל כי אחרי שנתיים בערך השן שקיבלה מכה הייתה צריכ טיפול שורש בגלל זה ונהייתה קצת שחורה ואם היו רואים את זה קודם היה ניתן להציל את ההשחרה [ציפינו את זה אחכ]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה