דרוש מידע הבן שלי נפל ביום כיפור ושבר 2 שיניים קבועות קדמיות, מה עושים?

• הוסף לסימניות
גם לבן שלי זה קרה, אך המוך היה חשוף והיה צורך במומחה לטיפולי שורש.
כדאי ללכת לרופא הכי טוב שיש ולא לשחק עם זה.
בגדול אמורים לקבל החזר מחברת ביטוח. תשמרו קבלות.
אני הייתי אצל ד"ר נוני בתל אביב שהוא אורודנט ומבצע את הטיפולים תחת מצלמות ודיאו ומיקרוסקופים.
אח"כ הוא שלך אותנו לד"ר בירמן להשלמות.

• הוסף לסימניות
הבנתי מימנה שהיא קיבלה על ימי לימודים שהוא לא היה..

• הוסף לסימניות
אם זה שיניים קבועות קדמיות הייתי ממליצה ללכת על הכי טוב יש לך
את ד"ר רוזנר ממרפאת מגן אברהם בירושלים
שהוא מומחה מספר1 בכל מה שקשור לאסתטיקה
טיפלנו אצלו במשפחה מספר פעמים על אסטתיקה של שיניים קדמיות ויצא מושלם
השלמת שיניים גם.. אי אפשר לחשוב שזה השלמה

• הוסף לסימניות
בעיקרון מגיעים מיידית לעזרה ראשונה עם השיניים השבורות בתוך כוס חלב... הרבה לא יודעים ולא מביאים את השיניים.
כנראה שלא זה מה שעשית.... ולכן השאלה פה על ההשלמה חפשי מישהו טוב שיעשה משהו ביניים עד גיל מבוגר.
מנסיון במשפחה ממש לא רואים את ההבדל.
זה היה בליל יום כיפור, דוקא במוצאי החג הוא מצא את זה על הרצפה, אבל זה כבר לא נראה לי רלוונטי

• הוסף לסימניות
גם לי נשברו שתי השיניים הקדמיות עקב נפילה בגיל 13,
חודש אח"כ עשיתי השלמה שנפלה לי אחרי ארבע שנים בערך,

אח"כ עשיתי השלמה במקום אחר,
ומעל ההשלמה הדבקתי כתרים על השיניים השבורות.

לא רואים שום הבדל, אולי שהשיניים הקדמיות טיפה יותר ארוכות,
לא שמים לזה לב בכלל.

אם את רוצה את פרטי המרפאה שעשיתי בה,
אחפש אכתוב לך בשמחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה