- הוסף לסימניות
היינו איתה בקשר טלפוני כל היוםלא לשכוח להתקשר לגננת שדואגת ולספר שחזרתם ושלומו בסדר
באמת חשוב לעדכן!
היינו איתה בקשר טלפוני כל היוםלא לשכוח להתקשר לגננת שדואגת ולספר שחזרתם ושלומו בסדר
למה רשלנות ?! היה אצלה יועץ בטיחות, ראה את הבית, אישר אז הכל טובלפי ברורים שעשיתי
ברגע שפונים לחברת הביטוח אם זה נראה להם טיפה בכיוון של רשלנות
ישר מערבים את המשטרה
מה קשור??למה רשלנות ?! היה אצלה יועץ בטיחות, ראה את הבית, אישר אז הכל טוב
שמעתי על זה באמתרק לידיעה-
לגרין של הכוויות יש חוץ מהמשחה הרגילה של הכוויות גם משחה שמיועדת לצלקות
שמעתי שעוזרת פלאים
את תתייאשו מצלקת ענקית על המצח כ"כ בקלות.... זה מקום מאוד דומיננטי במראה של הפנים...
(לא כמו הסנטר שברגע שמתבגר כבר הרבה פחות בולט בגלל הזיפים ואח"כ בכלל זקן...)
שמעתי על זה באמת
תודה!
כרגע מתעסקים בתפרים ולא בצלקת עדיין.... קרה היום.
אני רק רוצה לומר שהיא נשמעת לי מאוד אחראית ומקסימה. אם היא ראתה בדיוק מה קרה ואיפה, ולא מתגמגמת, סימן שהיא השגיחה והייתה אחראית בהחלט.היא הכניסה אותי
הראתה לי ממה זה קרה
בהחלט יכול לקרות גם לכל אמא בבית
(עמד על מזרון נמוך וניסה כנראה להעמד או נעמד ואיבד שיווי משקל ונדפק בפאנל סמוך לרצפה)
אבל איך אדע שהיא באמת השגיחה?
היא יודעת שהוא בגיל שמנסה להיעמד
ואני כן מאוד סומכת עליה
היא נראית לא מזניחה בכלל
אבל התמת לא יכולים לעשות לה משהו על דבר כזה?
אני ממש לא מעוניינת להעניש אותה
רק רוצה לדעת אולי יש זכויות שאני זכאית להם
אני רוצה פיצוי על זהמה המטרה שלך באמירה לרכזת?
אם המטפלת היהת האחראית ולקחה אחריות וזה דבר שיכול לקרות לכל אחד למה לדבר?
יכול להיות שיטרטרו אותה ויגרם לה עגמת נפש,מה הענין?
בלת"קאבל התמת לא יכולים לעשות לה משהו על דבר כזה?
אני ממש לא מעוניינת להעניש אותה
רק רוצה לדעת אולי יש זכויות שאני זכאית להם
אסור למרוח משחה של גרין על התפריםכדאי לשים בשלב הזה את המשחה של הכוויות.
אחרי שהפצע מתחיל להגליד להתחיל את המשחה של הצלקות.
לשים כל הזמן גם קרם הגנה ופלסטר רפואי.
השמש ממש מזיקה לזה.
לנו יש נסיון עם משחה של שולמן מרכסים, חצי שנה אחרי וכמעט לא רואים כלום על פתיחה משמעותית רצינית במצח.
התמדה שמשתלמת ממש.
המספר שלה 0527628067, היא מסבירה ממש ברור מה לעשות ועוקבת אחרי תהליך ההחלמה עם תמונות.
ברוראסור למרוח משחה של גרין על התפרים
זה עלול לגרום להם להיפתח
רק לאחר הסרת התפרים
ממליצה מאוד על טיפול ביריעות סיליקון. מניסיון.
מה זה משחה מרכסים?
שונה משל גרין?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים