הבן שלי רוצה ללמוד אנגלית

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
יש לכם דיסקים מומלצים ללימוד אנגלית לילדים (גיל 7) ?
אני לא רוצה משהו למחשב אלא דיסקים לשמיעה
אם יש משהו מומלץ אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
בקו עיתונות דתית מתפרסמות כל שבוע מודעות על לימוד שפות ע"י דיסקים לשמיעה.
תחפשו, זה בדר"כ נמצא בסוף העיתון.

• הוסף לסימניות
ליפה נוף יש ערכה של דיסקים
מומלצת מאד
אני מקווה שאני זוכרת נכון את שמה, נראה לי 'בילטון' או משהו כזה
בצבע אדום וכחול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1150263:
ליפה נוף יש ערכה של דיסקים
מומלצת מאד
אני מקווה שאני זוכרת נכון את שמה, נראה לי 'בילטון' או משהו כזה
בצבע אדום וכחול
מומלץ מניסיון?

• הוסף לסימניות
מכירים עוד משהו?????
אני רוצה משהו קליל שישב וישמע מילים /משפטים והתרגום שלהם

• הוסף לסימניות
סליחה שמגיבה רק עכשיו
מומלץ מניסיון. כן.
אני אף פעם לא ממליצה על משהו אם זה לא מניסיון...

• הוסף לסימניות
לנו יש דיסקים של שמע שנקראים "קורס לימוד עצמי" ואפשר דרכם להתקדם מאד!
ממליצה בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה