הבן שלי

• הוסף לסימניות
ניסוי בצילום עם צמצם 1.8.

• הוסף לסימניות
אני צילצלתי ראשון...

• הוסף לסימניות
יפה. תאורה יפה במיוחד בראשונה.
כדאי לעשות לה קרופ מלמטה בכדי למקם אותו יותר בשליש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1124298:
יפה. תאורה יפה במיוחד בראשונה.
כדאי לעשות לה קרופ מלמטה בכדי למקם אותו יותר בשליש.
האמת שכבר קרפתי קצת מלמטה ולא רציתי לקרופ יותר כדי שישאר קצת רווח בצדדים.
אנסה עוד קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1124300:
האמת שכבר קרפתי קצת מלמטה ולא רציתי לקרופ יותר כדי שישאר קצת רווח בצדדים.
אנסה עוד קצת.
הצדדים לא כל כך רלונטים כי המבט שלו לכיוון המצלמה, תקרפי מהצדדים עד שהחיתוך לא יהיה מדי צפוף אבל יהיה קרוב לזה.

• הוסף לסימניות
שחכתי לציין הוא פשוט מתוק!

והשיניים הקדמיות האלה... :)

• הוסף לסימניות
איזה מותק, נשמה.

• הוסף לסימניות
וואו איזה אומץ...!! תמונות יפות!
בינתיים העזתי לרדת עד 2.2 וגם זה היה בפחד

• הוסף לסימניות
בדר"כ אני שונאת שאנשים מגיבים "איזה חמוד/ה איזה מתוק/ה" אבל הפעם אני חייבת לומר את זה!!
התמונה הראשונה מהממת!!!! תפסת אותו עם השיניים האלו, ו2 השערות שקופצות (אם לא הן היה לתמונה אופי אחר לגמרי) פשוט לאכול את התמונה או את הילד. מה שאת מעדיפה לתת לנו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תשתית;1124321:
מה מפחיד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תשתית;1124321:
כשמצלמים מרחוק זה לא אמור להיות בעיה, אבל לא נראה לי שהייתי עושה את זה בצילום של כמה אנשים יחד כי אז בד"כ לא כולם יהיו בדיוק באותו מישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1124330:
כשמצלמים מרחוק זה לא אמור להיות בעיה, אבל לא נראה לי שהייתי עושה את זה בצילום של כמה אנשים יחד כי אז בד"כ לא כולם יהיו בדיוק באותו מישור.

בטח בעיה. רוב התמונות שאני מנסה עם צמצם פתוח יותר- יוצאות מטושטש.
לכן אני מעדיפה ללכת על בטוח...

• הוסף לסימניות
יואו התמונה הראשונה פשוט מעולה, רק תקרפי קצת מלמטה ומימין וזה מושלם!
ושרונה, לנסות צמצמים פתוחים על הילדים זה בסדר גמור :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1124365:
מים פתוחים על הילדים זה בסדר גמור :)

כשסופסוף את מוצאת מתי לצאת עם הילדים לצלם אותם- אין זמן לנסיונות. בקושי לתמונות רגילות ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1124303:
הצדדים לא כל כך רלונטים כי המבט שלו לכיוון המצלמה, תקרפי מהצדדים עד שהחיתוך לא יהיה מדי צפוף אבל יהיה קרוב לזה.

נכתב ע"י ויזואלי;1124365:
יואו התמונה הראשונה פשוט מעולה, רק תקרפי קצת מלמטה ומימין וזה מושלם!
עכשיו?

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה אתן אומרות, המבינות בדבר, כי אני באמת לא יודעת על הצמצמים ודומיהם.
אבל אחרי החיתוך- התמונה פחות יפה. השוליים הרחבים נתנו לצופה הרגשה כמה הוא קטן ותינוקי ומזערי.
לא יודעת למה, עכשיו פחות מרגישים את זה.

• הוסף לסימניות
:)
זה מה שיש לי לומר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1124941:
אבל אחרי החיתוך- התמונה פחות יפה. השוליים הרחבים נתנו לצופה הרגשה כמה הוא קטן ותינוקי ומזערי.
לא יודעת למה, עכשיו פחות מרגישים את זה.
את זה היה ניתן לעשת בצילום עצמו על ידי הטית המצלמה כלפי מעלה, ההערה היתה על המיקום של הילד בפריים, החלק התחתון היה מיותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה