הבן של המורה...

• הוסף לסימניות
לי יש 2 המלצות :
1. להביא חבר הביתה כמו שכבר אמרו ולשים מסרטה, לחזור על זה כמה פעמים, מנסיון הצפיה מחכימה מאוד.
2. לבקש מהגננת לשים מסרטה כנ"ל בגן בזמנים המועדים.(את יכולה לומר שהמרפאה בעיסוק ביקשה)

עכשיו כשאת צופה הרווחת פעמיים:גם צפיה בילד, גם בתקשורת שלה עם הילד.

נכון זה מאמץ, התוצאה משתלמת.
(אני שילמתי למרפאה בעיסוק פרטי כדי שתבוא לגן לצפיה+ איבחון. התצפית יותר רלוונטית מאבחון בקליניקה, כי כאמור הבעיה עולה בסביבת חברים.)

• הוסף לסימניות
לפי סיפורה של פותחת האשכול ,לא בטוח שהבעיה היא בגננת, יתכן כמובן שכן, אבל גם היא כותבת שכשהיא עקבה אחריו היא גילתה שהוא לא יודע איך לבקש לשבת ליד החבר ...
ולכן, לדעתי צריך לגשת לאיש מקצוע לאבחן את הילד , אם הבעיה היא בו לטפל בו, ואם לא לטפל בגננת.
אבל א"א להחליט על סמך הסיפור שלך לדוג' , שהבעיה היא בגננת...

• הוסף לסימניות
לפעמים זה לא הגננת אלא הסייעת

• הוסף לסימניות
ציטוט מאחיינתי בת הארבע וחצי:
היום הגננת אמרה ל..." איכס, איזה נזלת! אני מקיאה עליך"
במחילה מכבודכן..
גם זה קורה.

• הוסף לסימניות
תדמיני סיטואציה שלילדה יש נזלת
הגננת:רותי קחי תישו תנקי את האף
רותי:בכלל אין לי נזלת
הגננת :רותי תנקי מחר את האף לא נעים לנו לראות אותך
רותי :אני לא צריכה טישו
ומורחת הכל על הפנים\ הבגד
הגננת מזועזעת ורוצה לזעזע גם את הילדה :רותי איכס אני מקיאה עלייך

עכשיו זה נשמע יותר טוב?
לא חכמה לקחת משפט שהגננת אמרה ולהסיק ממנו מסקנות,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1422678:
תדמיני סיטואציה שלילדה יש נזלת
הגננת:רותי קחי תישו תנקי את האף
רותי:בכלל אין לי נזלת
הגננת :רותי תנקי מחר את האף לא נעים לנו לראות אותך
רותי :אני לא צריכה טישו
ומורחת הכל על הפנים\ הבגד
הגננת מזועזעת ורוצה לזעזע גם את הילדה :רותי איכס אני מקיאה עלייך

עכשיו זה נשמע יותר טוב?
לא חכמה לקחת משפט שהגננת אמרה ולהסיק ממנו מסקנות,

נשמע יותר גרוע... :(

הייתי מצפה שהשיחה תשמע כך - עם אמפתיה ואכפתיות:
הגננת: "אויש רותי, אני רואה שהצטננת קצת. תביאי בבקשה טישו לנקות האף..."
רותי: "אבל אין לי נזלת"
הגננת: "אולי את עוד לא מרגישה אבל יש קצת. כנראה התקררת, תנקי את האף ותבואי לידי נבדוק שאת מרגישה טוב".
רותי: "אבל אני יכולה לנקות גם בלי טישו" ומרימה את ידה לכיוון האף.
הגננת: "רותי, חבל, הבגדים יתלכלכו וזה יהיה ממש לא נעים ולא יפה. בואי איתי נביא טישו ביחד".

• הוסף לסימניות
תעזבו לדעתי כל הבעיה טמונה בזה שזה גן עירייה
מהנסיון שלי
הברחתי משם את הבת שלי אחרי שנה אחת
וזה רק עשה לה טוב!
והחזיר אותה ואותנו לשפיות

• הוסף לסימניות
אור תודה שהארת את עיני
לא חשבתי שילד חושב שאם נגעלים מההפרשות שלו
זה אומר שנגעלים גם ממנו

מעניין לבדוק את זה

• הוסף לסימניות
בב"ב רוב גננות העיריה מבוגרות ושחוקות כבר..
מה לעשות?
וחוץ מזה שיש להן 36 ילדים בגן אז בכלל יש תמיד את אלו שנופלים בין הכסאות ולא שמים לב אליהן
גננות יכולות להיות טובות או רעות בכל מקום אבל בגני עירייה אין להן יותר מדיי מוטבציה להוכיח את עצמן אחרי שיש להן וותק ארוווווך
אני ב"ה מצאתי גן פרטי עם 20 בנות וגננות מעולות והיקר שהילה לא נעלמת בהמון (והיא לא כזו שקטה)
מה שקורה בגני עיריייה בב"ב שאף הורה לא רוצה לגרום לפטר גננת כי היאכבר עשתה את שלה והיא עצבנית וצועקת על בנות...
וכל שנה בוחרים את הרע במיעוטו (כך זה באזור שלי לפי שיחות השכנות)

• הוסף לסימניות
נושא כאוב.
היה לי סיפור עם הבן שלי, ילד מקסים, שקט, חברותי, שמח.
בסביבות חנוכה התחלתי להרגיש בו שינוי. הוא נהיה קצר רוח, בכיין, רב עם אחים שלו. ממש לא הוא.
התחלתי לעקוב והתברר שיש בגן 2 ילדים קשים והגננת לא מצליחה להשתלט. כל היום רעש, בלאגן. היא אמרה לי במפורש "אני לא מספיקה להגיע לילדים הטובים. הם נופלים בין הכיסאות" (לפחות היא היתה כנה איתי ולא ניסתה לטייח).

הרבה פעמים דווקא הילדים הטובים והרגועים נאבדים בגני עירייה של 30-40 ילדים. אם יש בגן 5 ילדים שמציקים ורבים, אז למה שהיא תיגש לילד הטוב שיושב לבד בשקט על הספסל? למי זה מפריע?

לדעתי, עד שלא יורידו את כמות הילדים בגן או יוסיפו אנשי צוות, הבעיה הזו לא תיפתר. לא כל גננת מסוגלת להשתלט על קבוצת ילדים כל כך גדולה.

• הוסף לסימניות
אולי כאן המקום להודות לגננת המדהימה של בני, הוא כל כך אוהב ללכת לגן!! וממש מחכה לכל יום מחדש!

• הוסף לסימניות
עוד רגע פורים ויתחילו לשאול למה צריך לקנות מתנה לגננת

• הוסף לסימניות
תדעו שלפעמים זה קשור דווקא לילדים ולא לגננת
מניסיון כואב וארוך...
מספיק 2-3 ילדות (בד"כ שולטות בגן) שאומרות "איכס, איזה ציור מגעיל ציירת"...
או עוד כמה משפטים בסגנון הזה בכל מיני הזדמנויות
כדי להרוס ילדה לחלוטין!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1422751:
בב"ב רוב גננות העיריה מבוגרות ושחוקות כבר..
מה לעשות?
וחוץ מזה שיש להן 36 ילדים בגן אז בכלל יש תמיד את אלו שנופלים בין הכסאות ולא שמים לב אליהן
גננות יכולות להיות טובות או רעות בכל מקום אבל בגני עירייה אין להן יותר מדיי מוטבציה להוכיח את עצמן אחרי שיש להן וותק ארוווווך
אני ב"ה מצאתי גן פרטי עם 20 בנות וגננות מעולות והיקר שהילה לא נעלמת בהמון (והיא לא כזו שקטה)
מה שקורה בגני עיריייה בב"ב שאף הורה לא רוצה לגרום לפטר גננת כי היאכבר עשתה את שלה והיא עצבנית וצועקת על בנות...
וכל שנה בוחרים את הרע במיעוטו (כך זה באזור שלי לפי שיחות השכנות)

בדיוק. לא נעים, אבל בדיוק.

בעלי מגיע ורואה מידי יום סייעת מבוגרת ועייפה שהדי נזיפותיה בילדים נשמעים מעבר לשער.
והיום התוודעתי למשהו חדש: "אני לא מוכנה שהם יהיו חברים, הבן שלך מקלקל את הילד השני".

כשבעלי שאל איך ילד בן שנתיים ו-11 חודשים 'מקלקל' ילד בן שלוש, (כשמתחילת השנה הילד חוזר לי עם שתי מילות גנאי שאין אצלנו בבית בשום מצב-) הגננת אמרה שהבן שלי גורם לחברו להיות פעיל ותעלולן יותר...

הגן מיועד לקפואי נפש?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1422852:
אולי כאן המקום להודות לגננת המדהימה של בני, הוא כל כך אוהב ללכת לגן!! וממש מחכה לכל יום מחדש!

ישר לאשכול הסנגוריה...

• הוסף לסימניות
לבת שלי בגני התמר יש גננות מדהימות שנה שלישית ברציפות....!
כשאני נזכרת בגננות שלי בבני ברק אני מקבלת צמרררמורררת!
בקיצור יש על מה להתפלל...

• הוסף לסימניות
משפט אחד לסיכום
הורים, היו עם יד על הדופק!
זכור לי בבהירות איומה מגיל 3.5 את הגננת דופקת לי את הראש בקיר למשך דקה או יותר
(יכול להיות שמושג הזמן לא כ"כ מדויק)
כן, זה היה גן עירייה...
וזה היה בבני ברק...
(לפני כשלושים שנה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1423047:
משפט אחד לסיכום

מה???? :eek: לבכות...:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1423047:
משפט אחד לסיכום
(יכול להיות שמושג הזמן לא כ"כ מדויק)
כן, זה היה גן עירייה...
וזה היה בבני ברק...
(לפני כשלושים שנה...)
את רצינית??? אני לא מאמינה.............
הבן שלי השלישי במעון (היה שובב+) המנהלת במעון פרטי היתה כולאת אותו בשרותים (:mad:) עם אור מכובה....כשגילינו את זה הפסקתי לשים את הילדים שלי במעון הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1423279:
את רצינית??? אני לא מאמינה.............
הבן שלי השלישי במעון (היה שובב+) המנהלת במעון פרטי היתה כולאת אותו בשרותים (:mad:) עם אור מכובה....כשגילינו את זה הפסקתי לשים את הילדים שלי במעון הזה...

אני בשוק שעדיין קימיים כאלו סיפורים היום?? איך גיליתם כזה דבר?
נראה לי שזה תלוי ביראת שמים של הגננות, המלמדים המורות וכו'
במעון של הקטנה שלי, המנהלת אומרת שהיא תמיד מחפשת מטפלות שיעשו את עבודתן קודש, ותמיד צחקתי לעצמי - כי לא הבנתי מה הקשר, עכשיו לאחר קריאת האשכול אני חושבת שהיא בהחלט צודקת
כי כל מי שמתעסק עם ילדים - בכל גיל! חייב להיות סבלני, ולהבין לנפש הילד ולהבין שהוא י-ל-ד,
ואם נחשוב על עתידם של הילדים... מילה אחת לא במקום או עונש מחריד (כמו בסיפור הנ"ל) יכול לגרום לילדים בעיות בעתיד, ומי לוקח על כך אחריות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת