נכתב ע"י anat77a;904985:חמוד... עוד לא התרגל למצלמה?
חבל שצד אחד מוצל ....רפלקטור היה מוסיף
נכתב ע"י נוי;905057:והוא בכלל לא כועס, הוא חוקר. נכון?
נכתב ע"י הגלים;905129:תאורה מאוד לא מחמיאה.
צודקת,בלט לי הצל שחוצה את הפנים עד שלא הבחנתי שיש החזר אור מצד שמאל (ימין שלו)נכתב ע"י rosmarin;905118:אכן הוסיף. בלי הרפלקטור היית רואה חצי פנים שחורות. את עוד תתרגלי....
הוא היה במצב רוח של שירי חנוכה וחיוכים, ואני רציתי דווקא את הפרצוף שיש לו כשהוא מקשיב בריכוז לקלטת, אז לא היה לי ברירה והתחלתי לספר לו סיפור מרתק.![]()
נכתב ע"י anat77a;905152:בכוונה יצרת את המעברים האלה?
נכתב ע"י anat77a;905152:לגבי המבט, מי יודע מה עובר לצלם בראש בזמן שהוא מצלם?
נכתב ע"י דוד דנברג;905159:לי הפריע האויר למעלה, הוא קצת "נוזל" מהתמונה ...
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;905211:לגבי התאורה אם רצית שהילד יראה הוד מוצל מאש אז עשית את זה
הוא נראה בתוך שריפה בסביבה מפחידה
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;905211:ויש על מרכז הפנים מין תחושבה של צבעים שרופים כמו עיבוד לא מושלם
נכתב ע"י rosmarin;905229:הרגת אותי מצחוק. פתחתי את התמונה והסתכלתי, באמת בתור תמונה בודדת לא רואים את שדה השיבולים הזהובות שבתמונות האחרות. אבל דווקא אותה אהבתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים