כללי הבנתי שלאילוס' צריך לגרור תמונה ולא לפתוח בתוכנה, למה?

• הוסף לסימניות
הסבירו לי שלאילוס' צריך לגרור תמונה, ולא לפתוח אותה מתוך התוכנה (open) כמו שעושים בפוטושופ, מה ההבדל?

והכי חשוב,
למה כשאני פותחת תיקיה ומנסה לגרור ממנה - האילוס' מראה לי סמל כמו תמרור (עיגול ובתוכו פס באלכסון) שלא ניתן לגרור לתוכנה?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הכי טוב באילוס' לעשות Place ולא Open כי אחרת כל הצבעים בSwatches נעלמים.

• הוסף לסימניות
הסבירו לי שלאילוס' צריך לגרור תמונה, ולא לפתוח אותה מתוך התוכנה (open) כמו שעושים בפוטושופ, מה ההבדל?

והכי חשוב,
למה כשאני פותחת תיקיה ומנסה לגרור ממנה - האילוס' מראה לי סמל כמו תמרור (עיגול ובתוכו פס באלכסון) שלא ניתן לגרור לתוכנה?

תודה רבה.
בפוטושופ ממש לא עושים OPEN , כי אז התמונה לא מגיעה כSMART OBJECT..

• הוסף לסימניות
בפוטושופ ממש לא עושים OPEN , כי אז התמונה לא מגיעה כSMART OBJECT..

לא הבנתי, אם גוררים זה גם לא מגיע כSMART, כי זה רק JPG
אז מה העניין?

אשמח אם תוכלי להסביר לי למה זה לא גורר לי ומראה לי סמל של תמרור...
אם עדיף לגרור - למה זה לא נותן לי לגרור!?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אם גוררים זה גם לא מגיע כSMART, כי זה רק JPG
אז מה העניין?
מה ז"א? אם את גוררת התמונה מגיעה כSMART.. לא הבנתי מה שאלת..
אשמח אם תוכלי להסביר לי למה זה לא גורר לי ומראה לי סמל של תמרור...
אולי זה קשור לסיומת של הקובץ? מהו?

• הוסף לסימניות
באילוס' - מעולם לא נסיתי לגרור תמונה לאילוס'. אני רק יודע שלפתוח תמונה באילוס' ע"י open גורמת לכמה בעיות (כמו העלמת צבעי ברירת המחדל ב-swatches) ולכן מומלץ לפתוח ע"י place,
ואז הוא מופיע בתוך המסמך הפתוח ולא במסמך חדש, וניתן להגדיר בחלון למעלה להישאר מקושר או להטמיע אותו. כנראה כשגוררים למסמך פתוח זה מקביל לפתיחה ע"י place. אין לי מושג למה זה לא עבד לך. אולי לא פתחת שום מסמך? אם בכל זאת זה לא עובד, תנסי לפתוח ע"י place.

ואם עדיין זה לא עובד - אולי יש בעיה בתמונה עצמה, (מצוי בתמונות שנשלחות בוואטסאפ).
אז צריך לפתוח את התמונה באקרובט, ולשמור מחדש כ-JPG. להרחבה ראי כאן.

בפוטושופ - אם גוררים תמונה לחלק העליון - אז הוא מופיע במסמך חדש כתמונה רגילה ולא כ-smart object, וזה מקביל לפתיחת תמונה ע"י open.
זה לא נכון שלא עושים כך, כי אם אין כוונה לשחק אח"כ עם הגודל והפרספקיבה אין סיבה להשתמש בו כ-smart object כי זה תוספת משקל מיותרת. וכן כשרוצים לפתוח תמונה כמסמך חדש - זו הדרך היחידה לפתוח. ואח"כ ניתן להגדיר אותו כ- סמארט ע"י קליק ימני בחלון השכבות.
אם גוררים תמונה למסמך פתוח - אז הוא מופיע כ-smart object, וזה מקביל ל-place embedded. תמיד ניתן לבטל זאת ע"י קליק ימני בשכבה של התמונה, ולהקליק על rasterize, ואז הוא מופיע כתמונה רגילה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם.

אם אנסה לפתוח תמונה ע"י place זה מקביל לגריגה לגמרי?
מדובר בjpg רגיל.

ניסיתי לגרור גם עם מסמך פתוח וגם עם סגור. בשני המקרים זה מציג תמרור אין כניסה.
התמונה לא פגומה, בכל תמונה זה מציג תמרור כזה..

אנסה דרך place.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה