נספח לאתגר הבעות פנים • נספח לאתגר 57

• הוסף לסימניות
אפשר רק דמות אנושית אחת?

• הוסף לסימניות
מה אומרים, מה עדיף?

Default_A_little_girl_with_an_expression_of_deep_sadness_rende_0.jpg
Default_A_little_girl_with_an_expression_of_deep_sadness_rende_2.jpg

• הוסף לסימניות
הכנסתי שתי יצירות ורק אז ראיתי שצריך החזקת חפץ, @mishehi , זה קריטי?

• הוסף לסימניות
למה רובם המוחלט של התמונות - גשומות?

• הוסף לסימניות
למה רובם המוחלט של התמונות - גשומות?

תיאור האתגר:​

בסיס התמונות באתגר יהיה זהה - דמות שעומדת ברחוב גשום (גיל / סגנון וכו - לבחירתכם, אנשים בלבד - ללא האנשה)
האתגר הוא ליצור את הבעת הפנים של הדמות, כך שהרגשות שלה ישתקפו דרך הפנים, בליווי חפץ מתאים שהיא מחזיקה ביד.
חשבו על הבעות מעניינות, על רגשות מקוריים, ונסו לבטא אותם דרך הבינה.

• הוסף לסימניות
אפשר כמה דמויות?

• הוסף לסימניות
החפץ יכול להיות הבגד שהדמות לובשת?

• הוסף לסימניות
היי מזל טוב לי! סוף סוף לא מקום שני ;)
הולכת להגשים חלום של חודשים ולהעלות אתגר מהמםםם...

@מנהל ai מתי אני אמורה להעלות אותו? במוצ"ש או בראשון בלילה?

• הוסף לסימניות
היי מזל טוב לי! סוף סוף לא מקום שני ;)
הולכת להגשים חלום של חודשים ולהעלות אתגר מהמםםם...

@מנהל ai מתי אני אמורה להעלות אותו? במוצ"ש או בראשון בלילה?
יצירה יפיפיה!
אבל עדיין לא הוכרז זוכה;)

היום בלילה יוכרז הזוכה, עד אז ניתן להצביע.
הזוכה יעלה אתגר 60 (!) בראשון בלילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה