הבעיה בנטסטיק או בנטפרי?

• הוסף לסימניות
קניתי נטסטיק עם חבילת גלישה של פרטנר
בנוסף יש לי VPN של אר-אל
ובנוסף - תוכנה של נטפרי
יש לי בעיה ואני לא יודע למי היא קשורה, למחשב, לפרטנר, לאראל, או לנטפרי.
התקשרתי לכולם כולל לטכנאי מחשבים וכולם אומרים שזה לא קשור אליהם.
הבעיה היא כזו: המחשב מצליח להתחבר לאינטרנט רק אחרי הפעלה מחדש וחיבור לVPN. אם אני מתנתק מהנטסטיק או מוציא אותו ורוצה אחר כך להתחבר שוב, הוא לא מצליח להתחבר. השאלה אם בכלל יש עניין לצאת מהנטסטיק כשלא גולשים, אם זה לוקח נפח גלישה או לא. כי בכל פעם וזה מה שקורה אני צריך לעשות הפעלה מחדש כדי שהנטסטיק יזוהה ע"י המחשב.
יש לציין שניסיתי לעבוד עם מחשב נייד (שיש לו גם VPN של אראל ותוכנת נטפרי) וזה לא עשה בעיות.
תודה רבה מראש למי שמתמצא ויכול לעזור לי.

• הוסף לסימניות
גם אצלי הבעיה קיימת, כשהמחשב יוצא ממצב שינה הוי פי אן לא מסכים להתחבר עד להפעלה מחדש של המחשב . אשמח לפתרון.

• הוסף לסימניות
כדי לבדוק מה אשם צריכים לבודד ולזהות האשם

נסה במחשב אחר להתחבר ע"י הנטסטיק ותתנתק, ונסה אחרי זה לחבר בחזרה (בלי נטפרי בככל)
אם זה עדיין עובד כמו שצריך, נסה במחשב השני גם להחבר ע"י הVPN ובדוק אם עדיין עובד כמו שצריך,
אם בכל זה עדיין זה עובד, נסה במשתמש חדש על המחשב שלך.

• הוסף לסימניות
המחשב יכול לעדכן את עצמו, וכן יש תוכנות שעלולות לעדכן את עצמם לבד, כל עוד ישנה רשת זמינה.
ברוב התוכנות ניתן להגדיר שלא יעדכן, או שלא יעדכן כשמחובר לרשת "בתשלום לפי שימוש".

• הוסף לסימניות
בתור משתמש נטפרי - זה ידוע שהתוכנה שלהם לפעמים נתקעת על מצב סגור.
פשוט לוחצים על הסמל שבשורת המשימות לחיצה ימנית ואז "אתחול שירות" (ולהמתין 20 שני').
כל פעם שמתנתק צריך:
1 - לאתחל את התוכנה.
2 - לחבר את ה-VPN.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה