הבעיה-טקסטים-אפטר, הבו עצה

• הוסף לסימניות
יש לי המון טקסטים באפטר כשכל משפט מופיע בקומפ' נפרדת. והם מסודרים על פי הסדר
אני מעוניינת שהם יופיעו אחד אחרי השני
טוב, פתחתי קומפ' חדשה
תפסתי את כל הקופ' והנחתי
קצרתי את כולן לאורך זמן אחיד וקצר
כדי שהן יופיעו אחת אחרי השניה בחרתי באפשרות קי-פריים אסיסטנט-סיקוונס לייר-אוברלאפ

הבעיה

הן הסתדרו יפה יפה רק מהסוף להתחלה
ואני רוצה אותן לפי הסדר
אז נכון שאפשר לפתוח עוד קומפ' חדשה ולתת לה רוורס (אבל נוצרת לי שגיאה לא ברורה כשאני מנסה לסגור את הקומפ')

ברור שיש דרך אחרת להפוך את סדר השכבות

שבמקום שהעליונה תהיה 1 השניה 2 וכו' הן תגענה הפוך
האחרונה בשכבה הראשונה וכו'

מקווה שהסברתי את הבעיה היטב
ומחכה למומחים שיעלו פתרון!

תודה!!!

• הוסף לסימניות
תנסי לבחור אותן מחלון הפרויקט בסדר הפוך (כלומר אם בחרת מלמעלה למטה- נסי לבחור מלמטה למעלה) ואז לגרור אותן לתוך הקומפ'
אם את רוצה לשמור על הקיצורים וכו- העבודה שכבר נעשתה, תבחרי אותן מהקומפ' מלמטה למעלה, תעתיקי ותדביקי בקומפ חדשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה