הבעיות שלי עם השטריך והעט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;688434:
לא מובן לי, בתור תלתטיסט, הפרספקטיבה אמורה להיות יסוד בסיסי במקצוע. לא?

ול-סא- אילו רישומים מדהימים!!!
י.ד. היתה מתענגת על תלמידות כמוך :)

מה את חושבת, עבדנו והזענו ,ודמענו ..על עבודות ותירגולים קשים ומפרכים...היה שווה.
אני יצאתי-אני
ולכן נהיתה- י.ד.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;688457:
מה את חושבת, עבדנו והזענו ,ודמענו ..על עבודות ותירגולים קשים ומפרכים...היה שווה.
אני יצאתי-אני
ולכן נהיתה- י.ד.;)
וודאי! לא זלזלתי לשניה!
אדרבה, אם יש לך כמה מילות עידוד אשמח לשמוע :eek: בשבילי התרגילים חורגים אפילו מההגדרה "קשים ומפרכים":(.
לא הבנתי את ההשוואה שבסוף...:)
הציורים שלך מדהימים בקנה מידה.

• הוסף לסימניות
היתכוונתי שאחרי כל האימונים זה מה שיצא:
אתן קיבלתן מורה!
בלי השוואות, אלא מכנה משותף של האימונים...

• הוסף לסימניות
אפרופו אימונים,
כיום את ג"כ מתאמנת?
חוזרת על הלימודים לפי הסדר?
אני רוצה לשמוע שיש אור בקצה המנהרה...

• הוסף לסימניות
היום אין לי זמן רק לאימונים...
כל עבודה שאני מבצעת היא בעצם אימון... הדבר דומה לכללי נהיגה- בהתחלה אמורים לשננן ולזכור אותם-אך בהמשך כשנוהגים [נכון] וצוברים שעות נהיגה רבות- הכללים נהיים חלק טבעי, והראש פנוי לחשוב על דברים אחרים.
כרגע אתן מתרגלות ומחשבנות בניה והכל.אח"כ זה יהיה מובן מאליו ויותר קל בע"ה...

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי כך
אבל,הבנתי שישנה חשיבות לחזור על הפסלים וכו'
אולי זה למי שלא מציירת ברצף קבוע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה