כללי הבעת תודה

• הוסף לסימניות
רציתי לשתף אתכם ולהגיד תודה לפרסומון
פשוט תמיד שהייתי צריך עזרה הוא היה שם במקום הנכון ובזמן הנכון נעזרתי על ידו המון
אז תודה רבה פרסומון

• הוסף לסימניות
וואו, תודה.
רק עכשיו שמתי לב...

• הוסף לסימניות
אני חייבת גם לנצל את הבמה הזו:

נעזרתי המון בעצותייך, פרסומון, כל הכבוד על המשוב והעזרה, תבורך משמים!!!

• הוסף לסימניות
בא נבין אחת ולתמיד מה הקשר בין "פרסומון" לטכנאי מחשבים :confused:

• הוסף לסימניות
פשוט כנראה שהוא אוהב לאכול אפרסמונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;985793:
בא נבין אחת ולתמיד מה הקשר בין "פרסומון" לטכנאי מחשבים :confused:
אני מניח שאתה מחכה לתגובה ממני.
התשובה האמיתית היא- זהו השם שנפל לי בראש כשנרשמתי לכאן... נרשמתי יותר בגלל כמה עבודות גרפיקה ועימוד שעשיתי בזמנו, ולאו דוקא בכדי לעזור כאן לציבור הרחב בנושא המחשבים.
כבר כמה פעמים חשבתי לשנות את שם הניק, אחרי שראיתי את עיקר פעילותי כאן, אבל אם אחליף- אף אחד לא יכיר אותי... אז כבר כדאי להישאר כך.
לא צודק?...
(אלמד לפעם הבאה...).

• הוסף לסימניות
אני מצטרף ג"כ לכל התהילה,
כל פעם שאני מחפש בפורום עזרה בנושא המחשבים, בדר"כ [!!] התשובה הכי מדוייקת קצרה וקולעת שאני מקבל ועובד על פיה זה מהניק 'פרסומון'!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;985854:
אני מניח שאתה מחכה לתגובה ממני.
התשובה האמיתית היא- זהו השם שנפל לי בראש כשנרשמתי לכאן... נרשמתי יותר בגלל כמה עבודות גרפיקה ועימוד שעשיתי בזמנו, ולאו דוקא בכדי לעזור כאן לציבור הרחב בנושא המחשבים.
כבר כמה פעמים חשבתי לשנות את שם הניק, אחרי שראיתי את עיקר פעילותי כאן, אבל אם אחליף- אף אחד לא יכיר אותי... אז כבר כדאי להישאר כך.
לא צודק?...
(אלמד לפעם הבאה...).
אולי תחשוב על שם נוסף שמתאים לעיסוק העיקרי שלך ותצמיד אותו לשם הנוכחי,
בהמשך תוכל אפילו להשמיט אם תרצה את השם הישן.

תמונת הלוגו שלך לא תשאיר מקום לבלבול במהלך השינויים, בהמשך אם תרצה תחליף גם את תמונת הלוגו. (אפילו שזה לא ממש הכרחי כי יש בתמונה מאפינים של מחשב)

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שבכל זאת כדאי להישאר ככה.
אפשר להחליף ניק לבד או שצריך לדבר עם ההנהלה?

בכל מקרה- לכולם כאן שהחליטו להספיד אותי- אני עדיין חי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;985932:
אני חושב שבכל זאת כדאי להישאר ככה.

בכל מקרה- לכולם כאן שהחליטו להספיד אותי- אני עדיין חי.

ברוך השם. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;985932:

הנהלה, או אחד מהניקים שיש להם הרשאות מתאימות

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרפת....!
תודה על העזרה הנחוצה בזמן הנכון ועל ההסברים הברורים!!!
יישר כח,
תמשיכו לעזור ותצליחו בכל מעשי ידיכם!!!

ו---
עדיף שתשאירו את השם והסמל כך...

• הוסף לסימניות
מצטרף לתודות.
הנכונות לעזור פשוט 'בשביל לעזור', מוסיפה לשם דבר........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה