הבצק עושה בעיות בערב שבת

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 890נמוך.png
    KB 282.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
זה בסדר, הם לא נראים זוג צעיר, אלא דווקא זוג מבוגרים/זקנים,
אנחנו משערים שהם ידעו להסתדר לבד.
:)

• הוסף לסימניות
תתפח רוחם!
עבודה מצויינת
נ.ב.
לא עשית סימן מים על הקערה...אני רץ להעתיק..

• הוסף לסימניות
חאאאמווודדד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1121185:
תתפח רוחם!
עבודה מצויינת
נ.ב.

:D:D:D:D אנלא מרשה! גזל גמור!!!!!!!!!:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
יפהפה!
נכתב ע"י קקטוס;1121185:
תתפח רוחם!
עבודה מצויינת
נ.ב.

נכתב ע"י sfogel;1121191:
:D:D:D:D אנלא מרשה! גזל גמור!!!!!!!!!:D:D:D:D
ואת המגבת אפשר ? כ"כ אמתית שבא לנגב בה ת'ידיים...:D

• הוסף לסימניות
יפה תואר ויפה מראה :)

• הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי מאוד! הצבעים מעולים!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון ואת הביצוע! חי ומצחיק!

• הוסף לסימניות
אוי זה טוווובבב

• הוסף לסימניות
אהבתי ממש!
בעיקר את הצביעה

• הוסף לסימניות
מיוחד ומקסים! אני אוהבת את המגבת ש'נספגת' לתוך הקערה ושוקעת אליה. והבצקים! מה, הם לא יסתדרו בסוף? יש תנור! אוי ואבוי, נראה לכם מה זה!

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה זמן הם היו יחד, לא יפה ככה להפריד ביניהם :(
פלא שהם כועסים? :)
ציור מקסים, רעיון נהדר, וצביעה משובבת עין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה