- הוסף לסימניות
תלוי בקופה ובביטוחמישהי יודעת אם אפשר לממש בכמה מקומות
או שצריך את כל הלילות במקום אחד?
במכבי- ממגן זהב- חייב להיות ברצף ממקום אחד
תלוי בקופה ובביטוחמישהי יודעת אם אפשר לממש בכמה מקומות
או שצריך את כל הלילות במקום אחד?
אני רואה שאת ממש מבינה בזה.תלוי בקופה ובביטוח
במכבי- ממגן זהב- חייב להיות ברצף ממקום אחד
אם השתמשת במאוחדת כבר ב 4 פעמים סלאיך אפשר לממש בלידה חמישית?
כןהאם חייב ללכת קודם כל באמת דרך העדיף ורק אחכ בשיא?
כןאפשר גם לקבל החזר על הבראה?
וזה גם ללידה ראשונה וחוץ מהסל?כן
זה רשום במחשבון באתר אצלנו
תבדקי סכומים וזכאות
ניתן להשתמש רק לבית החלמה
אני זכאית לסל כי אני חדשה בקופה.אם השתמשת במאוחדת כבר ב 4 פעמים סל
את לא זכאית לסל נוסף.
יש לך שם אפשרות להבראה של 4 ימים בלי קשר לסל
כן
אבל בכל מקרה תבדקי אם את זכאית לסל
יש הגבלה בסל על צימראני זכאית לסל כי אני חדשה בקופה.
אפשר לנצל הכל לצימר?
הכל רשום במחשבון באתר מאמימושוזה גם ללידה ראשונה וחוץ מהסל?
ותוך כמה זמן ניתן להשתמש?
והאם גם אפשר במלון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //