דרוש מידע הבריכה החדשה בבני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מי יודע איפה היא ממוקמת בדיוק?
ומי תתחיל לפעול
תודה

• הוסף לסימניות
הבריכה ממקומת במתחם הסופרים בצפון בני ברק
יש דיבורים על זה שכבר בבין הזמנים הקרוב רוצים להתחיל להפעיל אותה אבל קשה לי להאמין שיצליחו
1686890991516.png

• הוסף לסימניות
יש לשם תחבורה מסודרת?

• הוסף לסימניות
לא יודע נראה לי שלא יהיה שמה מקום!!!
להכניס מחט!
תתארו לכם כל בני ברק שם!

• הוסף לסימניות
כולי תקווה שידעו לתפעל אותה נכון, עם מחיר לא הכי זול.. והגבלת כניסות,
אחרת אין טעם..

• הוסף לסימניות
אני חושבת מנהל מכירות אולי עבור קורסי שחיה ?
אולי מתכננים שם גם חדר כושר?
כי כתבו בפרסום "קאנטרי"

• הוסף לסימניות
הבריכה ממקומת במתחם הסופרים בצפון בני ברק
יש דיבורים על זה שכבר בבין הזמנים הקרוב רוצים להתחיל להפעיל אותה אבל קשה לי להאמין שיצליחו
צפה בקובץ המצורף 1399983

קרית איילת השחר
השכונה החדשה בצפון העיר
זה 2 מקומות שונים לגמרי

• הוסף לסימניות
רק שלא יסתבכו בתביעות כמו בקרית ארבע, שם הבריכה סגורה על מנעולובריח בעקבות פסיקת הבג"ץ שבריכה עירונית חייבת להקצות שעות מעורבות.
אין מצב שעיריית בני ברק תאפשר שחייה מעורבת

ומה זה הדבר הזה? זו עיר חרדית לגמרי למה שבגצ יכריחו אותנו לעשות מעורב? מזה פה כפייה חילונית??

• הוסף לסימניות
אין מצב שעיריית בני ברק תאפשר שחייה מעורבת

ומה זה הדבר הזה? זו עיר חרדית לגמרי למה שבגצ יכריחו אותנו לעשות מעורב? מזה פה כפייה חילונית??

מה לעשות אנחנו בגלות
במפלים לא היה שחייה מעורבתמעולם!
בנ"ל בחפץ חיים ושאר בריכות בבעלות חרדית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה