עיצוב הברקה איך ניתן להגדיל את השולחן בצורה אסתטית ויפה

• הוסף לסימניות
הארכה של השולחן תצר את הכניסה וזה לא מומלץ. אם יפתחו את התנוא\מקרר יהיה קשה לעבור שם.
מה האורך כרגע של השולחן מכל צד? ייתכן שהפתרון הוא פשוט לקנות כסאות צרים יותר.
137 ס"מ

• הוסף לסימניות
מצד אחד 76 ס"מ
מהצד השני 136 ס"מ

יש סיכוי ל5 כסאות?
כיסא בר 40 ס"מ רוחב - 40*3=120 ועוד מרווחים - לבדוק אם אפשרי.
בצד השני עוד כיסא = 4 כיסאות, אולי יש אפשרות לשרפרף גבוה ב30 סנטימטר תואם.

• הוסף לסימניות
תבדקי אם יש אפשרות להוסיף חתיכת שיש/מהחומר של הארונות בצורה שיתקפל על הארון המסומן(מקווה שמספיק מובן)
יש כסאות בר קטנים וצרים (וגם פחות נוחים ) תמדדי כמה מקום יש לך שם, יש מצב שיכנס עוד אחדצפה בקובץ המצורף 1863719
אני מכירה את הכסאות האלו, הן הכי צרות שקיימות בכסאות בר מרופדות.

המטבח יפיפה!
ממליצה קודם כל לבדוק עם איש השיש אילו פתרונות יש לו להציע
ובמקביל, ממליצה להתייעץ עם הנגר על אופציה של דופן מתקפלת מעץ שתפתח לכיוון של הכסא שמוקף כאן בכתום
השאלה מה יש מאחורי הכסאות, וכמה מקום יש שם. דופן מתקפלת בשטח של ה125, יכול לעבוד רק אם זה לא באופן קבוע, ולא בזמן שפותחים את התנורים.
אם אתם צריכים יותר מ3 כסאות באופן יומיומי, להאריך את השולחן לכיוון התנורים- יחסום ויפריע למעבר.
בכל מקרה צריך למצוא פתרון אסתטי בגלל הרגל שיש

• הוסף לסימניות
לחתוך את הקרש באמצע וליצור מעין מעלית... (לחבר חלקים למטה שיעזרו לחלק לזוז, ולעמוד.)
תרימו כשצריך, וכשלא, פשוט סוגרים אותה כמו שולחן מתקפל! התוצאה? חתיכת מחוברת לרצפה שבמקרים מסוימים היא תיראה מושלמת, ובמקרים אחרים, פחות.

• הוסף לסימניות
שולחן מטבח משיש עם רגל יורדת,
אני תכננתי שיכנסו 5 כסאות 3 מצד אחד ועוד אחד מצד שני,
למעשה נכנסים 2.5 כסאות מצד אחד ומצד שני כסא אחד + ,
מה שיוצא שכרגע יש רק 3 מקומות וזה לא מספיק לי..
מבחינת המרחק לארונות המקבילים עד השולחן יש שם 125 ס"מ.
להחליף את השיש של השולחן הייתי רוצה ועושה,
אבל הרגל כבר מקובעת בקרמיקה למטה, ובטח יראו סימן אם יחליפו את מיקומה..
הבו רעיונות כיצד להאריך בצורה יפה שיהיה ניתן להוסיף עוד כיסא מכל צד?
צפה בקובץ המצורף 1863702
יכול להיות שיש אפשרויות לנקות מהרצפה את הלכלוך שיווצר אם תפרקו את השולחן. מציעה לך להתייעץ עם איש שיש לפני שאתה מחליט לא לפרק.. אומרת את זה כאחת שעובדת בחברת שיש.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש אפשרויות לנקות מהרצפה את הלכלוך שיווצר אם תפרקו את השולחן. מציעה לך להתייעץ עם איש שיש לפני שאתה מחליט לא לפרק.. אומרת את זה כאחת שעובדת בחברת שיש.
בהצלחה
ואגב מה שהייתי עושה זה להאריך את השולחן לכיוון היציאה מהמטבח בעוד כחמישים ס"מ ואז יש לך מקום לחמישה כסאות. במקום רגל שיש יורדת הייתי עושה איזושהי תמיכה לשולחן בפנים יותר כדי שיהיה מקום לרגליים של מי שישב במעבר.
אתה יכול להגדיל את הנגרות בפנים ויהיה לך עוד אחסון שיהווה תמיכה.
לרגליים צריך בליטה של 30 ס"מ

• הוסף לסימניות
מטבח מהמם !!!
מאיפה הנברשת מעל השולחן?
ואפשר לדעת בערך מה המחיר?

• הוסף לסימניות
ואגב מה שהייתי עושה זה להאריך את השולחן לכיוון היציאה מהמטבח בעוד כחמישים ס"מ ואז יש לך מקום לחמישה כסאות. במקום רגל שיש יורדת הייתי עושה איזושהי תמיכה לשולחן בפנים יותר כדי שיהיה מקום לרגליים של מי שישב במעבר.
אתה יכול להגדיל את הנגרות בפנים ויהיה לך עוד אחסון שיהווה תמיכה.
לרגליים צריך בליטה של 30 ס"מ
ואז זה יוצא שולחן ר, לא? נשמע לי מכער נורא..

• הוסף לסימניות

קודם כל זה גבר או אשה?
תיארתי לעצמי לפי השם שזה גבר אבל כולם פה פנו בלשון נקבה שאני כבר לא בטוחה באיזה לשון לפנות..
זה לא יוצא ר זה פשוט להגדיל את השולחן לעומק. שהעומק יהיה כמו הרוחב בערך. נכון זה פחות יפה אבל איזה ברירה אחרת יש לך?

• הוסף לסימניות
קודם כל זה גבר או אשה?
תיארתי לעצמי לפי השם שזה גבר אבל כולם פה פנו בלשון נקבה שאני כבר לא בטוחה באיזה לשון לפנות..
זה לא יוצא ר זה פשוט להגדיל את השולחן לעומק. שהעומק יהיה כמו הרוחב בערך. נכון זה פחות יפה אבל איזה ברירה אחרת יש לך?
אישה, אה הבנתי..

• הוסף לסימניות
בהצלחה
כאמור, סיכוי גדול מאוד שאפשר לפרק את הרגל בלי שזה ישאיר עקבות.
אם הרגל מודבקת ע"י סיליקון / סופר 7 או כל חומר דומה, בהחלט שאפשר לקלף אותו וזה לא ישאיר עקבות בכלל!!!
אם היא מודבקת ע"י דבק שיש - קצת יותר מורכב... אבל עדיין לא מופקע, וזה תלוי ממה עשויה הקרמיקה - האם יש בה ציפוי [כמו זיגוג] שיכול להתקלף או להישבר?...
כאמור - כדאי מאוד להיוועץ במתקין השיש או באיש מקצוע אחר בתחום.
כמו"כ, אם השיש של השולחן הוא יחידה נפרדת מהשיש הסמוך - יתכן מאוד שאפשר לפרק אותו בלבד, ולהרכיב שיש ארוך יותר על הרגל הקיימת [צריך זהירות יתירה שהיא לא תיפול, אבל בשביל זה יש בעלי מקצוע] - זה קצת יבלוט אבל זה יהיה אסתטי כי זה יהיה יחידה אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה