מידע שימושי הברקה למנת פתיחה

• הוסף לסימניות
הי יש לי את הכלי הזה מצ"ב
אני רוצה להשתמש בו למנת פתיחה ולא למנה אחרונה (צורת הכלי קשורה לי לנושא הארוע)
מה ממליצות לי למלא בו? תודה מראש
5189444-2793.jpg

• הוסף לסימניות
אוליי מנת נודלס וירקות מוקפצים?

או פסטה עם קרם שמנת או משהו כזה .. :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אולי אפשר סוג של פירה ולמעלה פטריה אחת גדולה ויפה

• הוסף לסימניות
אפשר גם ללכת על כיוון של גרנולה עם משו פרווה אולי פירות מרוסקים...

• הוסף לסימניות
אולי סלט עוף מעניין?

דוגמא למתכון מניקי ב.

מרכיבים ל4 מנות:
2 שניצלים
עלי חסה קרועים כחצי חבילה
3 גזרים חתוכים למקלות קטנים
20 פטריות שמפניון פרוסות
בצל סגול קטן פרוס דק
20 עגבניות שרי חצויות

רוטב:
6 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
כפית יפה של סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:
1. במחבת חמה עם שמן לטגן את הגזר כשלוש דקות להוציא, להוסיף את הפטריות לדקה טיגון ולהוציא.

2. לסדר את כל המצרכים על צלחת הגשה, את השניצלים לחתוך לקוביות קטנות, לתת דקה טיגון במחבת חמה ולפזר מעל הירקות.

3. לפני ההגשה לערבב את מצרכי הרוטב לפזר מעל הירקות ולערבב בעדינות.

• הוסף לסימניות
גם סלט פירות זה מנת פתיחה מקובלת (אמריקאית)

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לא סלט אלא רק משהו עם מרקם כמו של מנה אחרונה (כמו שהציעו פה כבד/ פירה) וכו'
או משהו עם חתיכות ממש ממש קטנות
כי חתיכות קצת יותר גדולות זה יהיה מסובך לאכול, ישפריץ וכו'
בהצלחה ובשמחות תמיד!!

• הוסף לסימניות
כבד ועליו רוטב רימונים/אוכמניות /פטל
ואיזה עלה תקוע למעלה

• הוסף לסימניות
ואוו תודה איזה הענות מרשימה!!!!!! אחלה רעיונות אהבתי אחד אחד
emoji_u1f44d.png

כיף:)
נראלי אני ילך כן על כיוון של סלט כי אוכל ממש כמו כבדים יש בתפריט וזה כלי קטן וקצת קמצני לשים בו ממש אוכל...
בעז"ה נשתף בתוצאות

• הוסף לסימניות
ביצה קשה מידה s

וברצינות
לענ''ד מתאים רק משהו לטיבול
רוטב פסטו
חציל בטעם כבד
ממרח זיתים
אלף האיים ודומיו

לא יודע אם סלט נוח לאכול בכלי כזה
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה