- הוסף לסימניות
מה עם שאר ההורים?תודה לכולם..
ובעיקר אשמח לשמוע אם יש כאן עוד מישהו איתי..
אני היחידה בעולם עם תינוקת שצריכה בידוד בכזה גיל??
מה עם שאר ההורים?תודה לכולם..
אשמח מאוד לקבל סרטי מחשב לקטנטנים לתעסוקהאם את צריכה סרטי מחשב לקטנטנים
את רוצה שינסו לקשר אותך עם ההורים מהמעון בענב?תודה לכולם..
ובלי טלפון יקירתימשחק עם אמא שבין כה מבודדת איתה בחדר נראה לי ירתק הרבה יותר...
את רוצה שינסו לקשר אותך עם ההורים מהמעון בענב?
יש פה הרבה אנשים, שרשרת של כמה ותוכלי לקבל מיילים / מספרי טלפון...
תגידי אם תרצי.
בעצם, למה שהמטפלת לא תשהה עם כל החמולה שבועיים בבידודהמטפלת שלה נמצאה חולה מאומתת.
איך עושים בידוד לילדה בת פחות משנתיים?? מישהו התנסה בזה??
רק אל תגרמי לה להתמכר למסך!!המטפלת שלה נמצאה חולה מאומתת.
איך עושים בידוד לילדה בת פחות משנתיים?? מישהו התנסה בזה??
כח פרוג...אשמח! תודה!
תגידי, מה המצב אצלכם?רק אל תגרמי לה להתמכר למסך!!
מוזר לכתוב את זה לאנשים משלנו אבל כן.
כח פרוג...
צאו לדרך.
מי מוצא ראשון מייל/טלפון של הורים מהיישוב ענב?
תעדכנו כשיש.
לגמרי. עוצר על המדינה. מי שיוצא שלא לצורך קניות בריאות או עבודה מהמעטות שנשכות נכלא לשלושה חודשים.תגידי, מה המצב אצלכם?
באמת כ"כ מפחיד כמו שעשו את זה?
החנויות פתוחות?לגמרי. עוצר על המדינה. מי שיוצא שלא לצורך קניות בריאות או עבודה מהמעטות שנשכות נכלא לשלושה חודשים.
יש אכיפה רצינית
מאיזה ארץ את?לגמרי. עוצר על המדינה. מי שיוצא שלא לצורך קניות בריאות או עבודה מהמעטות שנשכות נכלא לשלושה חודשים.
יש אכיפה רצינית
מאיפה את?לגמרי. עוצר על המדינה. מי שיוצא שלא לצורך קניות בריאות או עבודה מהמעטות שנשכות נכלא לשלושה חודשים.
יש אכיפה רצינית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים