הבת שלי מחר אמא של שבת- שיתוף

• הוסף לסימניות
שוקולד אצבעות ופתק בחירות...

שוקולד אצבעות.jpeg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואי! יצא לך מהממם!!!!

• הוסף לסימניות
שווה להיות הגננת של ביתך!
כל הכבוד על ההשקעה!!
תכלס באמת אין על גן ציפי!

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים.
אני לא פחות מתלהב מההשקעה הכלכלית,
כל ילדה מקבלת חפיסה ?!
אני רגיל לוופל מצופה או חיקוי של ביסלי...

• הוסף לסימניות
קודם כל פרגון:
מטורף!!!!!
שים לב שעל הפתק כתוב בכתב יד "בהערכה גלויה על מסירות וחויה",
אני מתאר לעצמי שהיא לא כתבה את זה לכל הילדות...
אגב, אולי כאן המקום לציין את שתי הנקודות:
א. כמה חשוב לשלוח שוקולד מידי פעם לגננת שמשקיעה את הנשמה בילדים שלנו..
ב. כמה גרוע לשלוח ממתק מידי יקר עם הילד מה שגורם לכך ששאר הילדים שלהורים שלהם בקושי יש כסף לאוכל לשבת מתביישים להביא את החטיף הפשוט שאבא קנה לו בשקליו האחרונים...
שנזכה להיות מהרגישים (לזולת) ולא מהנפגעים..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ב. כמה גרוע לשלוח ממתק מידי יקר עם הילד מה שגורם לכך ששאר הילדים שלהורים שלהם בקושי יש כסף לאוכל לשבת מתביישים להביא את החטיף הפשוט שאבא קנה לו בשקליו האחרונים...
שנזכה להיות מהרגישים (לזולת) ולא מהנפגעים..
צודק במאה אחוז!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א. כמה חשוב לשלוח שוקולד מידי פעם לגננת שמשקיעה את הנשמה בילדים שלנו..
ת'אמת...
כשהיה לי גן בבית מאוד שימחה אותי אחת האמהות שהביאה עוד 2 חבילות ביסלי בשביל הילדים שלי.. וכך אני נוהגת היום לילדי הגננות של הילדים שלי.-כמה הם רואים ציוד, חומרי יצירה ומשחקים שמיועדים לגן אז שגם הם יקבלו מהגן מידי פעם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה