הבת שלי מחר אמא של שבת- שיתוף

• הוסף לסימניות
זה לגמרי שאלת רשות או אתגר..
אני מכירה אימהות ששולחות משהו קטן לגננות כל ראש חודש
מה לעשות?! לא נאסרנו על מתן שוחד לגננות רק לדיינים, ותכל'ס זה עובד וגם.. מגיע להן! מכל הלב!

• הוסף לסימניות
זה המקובל היום?
אפ אני לא שולחת עם הילד משהוא לגננת הוא יהיה חריג?
לצערנו לא,
אבל בכל זאת את יכולה לשלוח...
אל תשכחי שאנשים שפעילים פה בפורום,
הם מסתמא קצת יותר איכפתיים לזולת כמרוב הורי הילדים בגן של הבן שלך...
(ובלי לזלזל במאומה ח"ו בהורי הילדים..),
:(:(:(;)

• הוסף לסימניות
אפ אני לא שולחת עם הילד משהוא לגננת הוא יהיה חריג?
תלוי מאד הסגנון..... אצל הישראלים ובעיקר החסידים (משום מה החוצניקים לא זורמים עם זה...:eek:)
מאד מקובל
או אמא של שבת או ימולדת או אסיפת הורים ...מסיבה או סתם לכבוד ראש חודש
ותאמינו לי שהמכתב עושה הכל לא משנה אם זה כלי ששווה לזבל ועולה 50 או שוקולד נחמד
ולכן
לא נאסרנו על מתן שוחד לגננות
לא הייתי קוראת לזה שוחד הייתי קוראת לזה יותר הערכה והכרת הטוב!
ולכן זה לא ההוצאה של החמש שקל זה להתיישב ולכתוב מכל הלב לגננת שמשקיע
ואם היא לא באמת... לא מגיע לה..!!:rolleyes::(:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה