דרוש מידע הבת שלי צריכה להביא ממתק לסיום חומש בראשית - יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
יכולה להביא גם שתיה?

• הוסף לסימניות
מרשמלו על מקל ארוך טבול בשוקולד מומס עם סוכריות צבעוניות
חוויה בלתי נשכחת לילדה
ואם את רוצה להגדיל לעשות ויש לך סבלנות אז אפשר כל אחד מלמעלה להכניס לתוך צלופן קטן עד אחרי המרשמלו ולקשור בסרט חמוד עם שלייף.

• הוסף לסימניות
רעיון שראיתי בפוג מתי שהו

קחי 2 בקבוקים תצמידי (תעטיפי ב2 דפי A$ לרוחב
יוצא מעין ספר תורה סגור
על הדף תכתבי חזק חזר ונתחזק
בתכלס נראה לי יותר נהנים מהשתיה כי כמה ממתקים כבר אפשר לאכול.....

• הוסף לסימניות
ג'לי בצורת בקבוק (כמעט בכל פרשה היה מים: בריאת העולם, מבול, בורות המים ורועי אבאהם ולוט, יוסף בבור בלי מים- נחשים ועקרבים, זבולון לחוף ימים)
נחשים- בבור של יוסף, דן נחש, בריאת העולם, תיבת נח

• הוסף לסימניות
אם זה צריך להיות קשור לחומש בראשית:
אבני שוקולד- אבנים מחלום יעקב, האבן על פי הבאר
סוכריות כוכבים- חלום יוסף
צמר גפן מתוק- ענן קשור על האהל
עדשים- נזיד עדשים

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם לא יודעת באיזו חנות כאלה ספרי תורה קטנים ובתוכו כזה ג'לי ששותים

• הוסף לסימניות
ביסקוויט עם ממרח שוקולד וסוכריות לקישוט עוגה, שתי גליליות בצדדים, יוצא ספר תורה
תלמידות שלי הכינו למסיבת סיום חומש בכיתה ד' (נתנו לבנות הכיתה להכין במסיבה)

• הוסף לסימניות
בצק סוכר או טופי מפוסל?( כשהידיים נקיות עם כפפות כמובן) זהמשהו שילדודס בגיל הזה ממש אוהבים, רואה על אחי הקטן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה