את רצינית?נו אני רצינית יש לכם אפשרות לעזור לי בזה?
בבקשה
לגמרי.את רצינית?
את מבקשת פה שיסרקו לך 25 פרקים מעיתונים שונים
שחצי מהם על דפים כפולים!
וכמה אנשים כבר שומרים כ"כ הרבה גליונות אחורה?
במקום לסרוק אני יכולה להציע לך להשאיל ממני את הגליונות הנ"ל בשמחהנו אני רצינית יש לכם אפשרות לעזור לי בזה?
בבקשה
הייתי סורקת לך רק אין לי סורק...יש אפשרות להעלות לי את הבת של המנהלת פרק 106?
וגם את הסיפור החדש *999 פרק 2?
תודה ויום טוב
אפילו כתובת מייל אין להם....יש למרוה לצמא אתר שדרכו אפשר להוריד את הפרקים החסרים?
יש פקס .............אפילו כתובת מייל אין להם....
המון תודות אבל אני לא רואה את הקובץבבקשה
יש אפשרות לשלוח לי את אותו הקובץ בJPEG?!המון תודות אבל אני לא רואה את הקובץ
אשמח לקבל את המייל שלך ואם תוכלי להעלות לי שוב את הקבצים בכדי שאוכל לראות אותםתכתבי מייל ואשלח.
גם אני מרגישה את אותו דבר בדיוק...רק אני מרגישה שזה 30 פרקים לא מתקדם כלום??
עכשיו טיפה התחיל לזוז ..
הקבצים לא עולים באופן תקין כאן.אשמח
אשמח לקבל את המייל שלך ואם תוכלי להעלות לי שוב את הקבצים בכדי שאוכל לראות אותם
המון תודות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים