כללי הגאון רבי משה פיינשטיין - תמונה

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה של ר' משה פיינשטיין. לא צריך להיות איכותי. למישהו יש?
בתודה מראש!!

• הוסף לסימניות
לי יש כמה אבל איכותי ובתשלום
מצטער

• הוסף לסימניות
קחי דוגמא של מה שיש לשיע להציע - התמונה האחרונה באשכול הזה.

• הוסף לסימניות
הנה

הנה, אבל לא באיכות טובה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 6.4 · צפיות: 26
  • 2.jpg
    KB 4.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה אברהם. אני מקוה שהתמונה שם תעזןר לי. אני צריכה לצייר ציור קטנטן לספר ובו מופיע ר' משה רציתי להתרשם מכמה תמונות שלו כדי שאוכל לציירו באיזו תנוחה שאני רוצה.

• הוסף לסימניות
הנה עוד

אם את לא משתמשת בזה אלא צריכה לראות בשביל לצייר מסתמא אין בעיות של זכויות יוצרים [אין לי מושג אם יש ולמי].

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 167.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם.
ניסיתי לצייר משהו. אני רואה שבתמונות ששלחתם הוא בלי כובע. אנסה לתקן.
זה מה שיצא בינתיים (זה נראה דומה לו?...)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 258.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
טעון הרבה שיפור וכמובן צריך לראות את זה בלי כובע

• הוסף לסימניות
היה לו מין כובע קטן כזה שמאוד מאפיין אותו.

אגב, האישה בציור נראית קצת מפחידה...

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות. מדובר בסקיצה ראשונית. נראה לי שאצייר הכל מחדש ואסתמך על התמונות שנשלחו לי כאן.
אחרי שאצייר שוב אעלה זאת בל"נ לפורום ציור לשיפור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה