דרוש מידע הגבהה לארון

• הוסף לסימניות
אני רוצה המלצות להגבהה לארון חדר שינה מפני חדירת מים שלא ייהרס בשטיפה ,
יש לי מגירות נעלים
מה הרגליות המומלצות הבנתי שיש בזה סוגים,
יש לי את ההגבהה הפשוטה של הנגר ר. א.
תודה

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה להדביק פנלים מהריצוף על סוקל\הגבההת הארון , האיטום הכי חזק לחדירת מים

• הוסף לסימניות
אני רוצה המלצות להגבהה לארון חדר שינה מפני חדירת מים שלא ייהרס בשטיפה ,
יש לי מגירות נעלים
מה הרגליות המומלצות הבנתי שיש בזה סוגים,
יש לי את ההגבהה הפשוטה של הנגר ר. א.
תודה
בשביל הגבהה משמעותית צריך במה.
לי יש ארון של ר.א עם במה והרגליות של כ10 ס"מ. (ארון ללא מגירות)
תבררו אצל ר.א אם אפשר להוסיף זאת בשלב הנוכחי.

• הוסף לסימניות
בשביל הגבהה משמעותית צריך במה.
לי יש ארון של ר.א עם במה והרגליות של כ10 ס"מ. (ארון ללא מגירות)
תבררו אצל ר.א אם אפשר להוסיף זאת בשלב הנוכחי.
כעת אין לי אפשרות לבמה ,
אני מחפש רעיונות אחרים ,
בחנות של הרהיטים הציעו לי רגליות שמגביה כס"מ ,ואני מתלבט אם בכלל שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה