הגבלת התקנת תוכנות על המחשב, איך עושים זאת?

• פותח הנושא g2035
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אפשר להגביל במחשב, שלא יהיה אפשרות של התקנת שום תוכנה?

יש את בקרת הורים. האם יש עוד דרך?

• הוסף לסימניות
יוצרת משתמש שהוא בעל הרשאות אדמין.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי. יש במחשב חשבון אדמין. ואני יכול לעשות ילד ולעשות בקרת הורים.

השאלה שלי! האם יש דרך נוספת להגביל את האפשרות של להתקין תוכנות?

• הוסף לסימניות
תכנת deep freeze ודומיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;1547960:
לא הבנתי. יש במחשב חשבון אדמין. ואני יכול לעשות ילד ולעשות בקרת הורים.

השאלה שלי! האם יש דרך נוספת להגביל את האפשרות של להתקין תוכנות?

איפה? בחשבון אדמין? או בחשבון רגיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1548000:
תכנת deep freeze ודומיה

התוכנה הזאת מצויינת שהתוכנות המותקנות לא יישארו במחשב.

אני מחפש משהו שבכלל לא ירשה להתקין תוכנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;1548173:
או בזה או בזה

אז מה הבעי' במה שאמרו מקודם לעשות חשבון רגיל ולשים בקרת הורים על זה? (אם אתה רוצה יותר בקרת הורים יש כמה תוכנות, יש של מיקרסופט שבה בתוך החבילה Windows Live Essentials
ויש חברה http://salfeld.com/ שיש להם כל מיני דברים כאלו
ויש עוד הרבה (חיפוש קצר באינטרנט אמור להוביל לך הרבה תוצאות)

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר בעברית, אבל באנגלית יש כמה וכמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1548448:
יש משהו חינמי בעברית ?

כן
הקישור שנתתי מWindows Live Essentials זה בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה