Elementor הגבלת כמות רכישה בסל הקניות

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה להגדיר שלא יוכלו להוסיף יותר מעשרה מוצרים לסל? (מוצרים שונים)

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מה המטרה של הגבלת 10 מוצרים.
העניין הוא שעשיתי מבצע שברכישת 10 סיפורים מקבלים מחיר מיוחד, אבל ברגע שקונים יותר מעשרה סיפורים המחיר חוזר למחיר הרגיל.
לא מצאתי דרך לפתור את העניין.
כמובן שאני מעדיפה שלא תהיה הגבלה וברגע שקונים יותר מ10 המחיר על העשר ישאר במבצע ושאר הסיפורים במחיר רגיל.
אם יש למשהו פתרון אני אשמח!

• הוסף לסימניות
העניין הוא שעשיתי מבצע שברכישת 10 סיפורים מקבלים מחיר מיוחד, אבל ברגע שקונים יותר מעשרה סיפורים המחיר חוזר למחיר הרגיל.
לא מצאתי דרך לפתור את העניין.
כמובן שאני מעדיפה שלא תהיה הגבלה וברגע שקונים יותר מ10 המחיר על העשר ישאר במבצע ושאר הסיפורים במחיר רגיל.
אם יש למשהו פתרון אני אשמח!
אני חושבת שאת צריכה משהו אחר..
תוסף למבצע של 10 פריטים. כי אם אני קונה 20 פריטים המבצע יהיה פעמיים.
אם תגבילי לעשרה מוצרים ואני ארכוש 25 זה לא פייר שכל ה15 יהיו בלי מבצע.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת צריכה משהו אחר..
תוסף למבצע של 10 פריטים. כי אם אני קונה 20 פריטים המבצע יהיה פעמיים.
אם תגבילי לעשרה מוצרים ואני ארכוש 25 זה לא פייר שכל ה15 יהיו בלי מבצע.
אין לי שום בעיה עם זה שהמבצע יהיה פעמיים,
זה הרעיון, זה חבילות ברגע שקונים עשר מקבלים הנחה.
גם אין לי שום ענין בהגבלה, זה רק כי אין לי דרך אחרת לפתור את עניין קפיצת המחיר.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך עשית 10 במחיר מסוים?
אני השתמשתי למבצע שלוש במאה בתוסף dicount rules (בגרסת הפרו שלו) ובתיוג קטן המבצע חוזר על עצמו.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך עשית 10 במחיר מסוים?
אני השתמשתי למבצע שלוש במאה בתוסף dicount rules (בגרסת הפרו שלו) ובתיוג קטן המבצע חוזר על עצמו.
גם אני השתמשתי בתוסף הזה בגרסא החינמית שלו.
זה מוצרים במחיר אחיד, ברגע שמצרפים עשרה מוצרים ישנה הנחה מסויימת.
בכללי הנחה בחרתי הנחה בתפזורת על כל המוצרים שבחנות, והגבלתי את הכמות לעשרה מוצרים.
יש דרך לתייג גם בגרסא זו שהמבצע יחזור על עצמו?

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא מוצרים במחיר אחיד זה ההבדל כנראה.
תשלחי לי מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נרלי מצאתי לך תיוג.

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא מוצרים במחיר אחיד זה ההבדל כנראה.
תשלחי לי מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נרלי מצאתי לך תיוג.
לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי
המייל שלי הוא s4170031אין לכתוב כתובת מייל
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה