עושה ריח חזק ומגעיל לגוף, וגם לבגדים....לי היום יועצת הנקה המליצה על כדורי חילבה שקונים בחנויות טבע ואולי גם יש בבית מרקחת,
עדיין לא ניסיתי אבל היא אמרה שזה עושה פלאים.
פשר לשאוב צד אחד ואז את השני ואז לחזור לראשון זה גם יכול לעזור.
בזהירות רבה עם זהתה שומר עוזר פלאים
אני מתקנת את עצמי- הB פרופוליס מתאים לקחת בכל מצב אך אין לי מושג אם זה עוזר להגברת חלב כי במקביל לקחתי חילבה ועוד..לאחר ניסיון במצב הזה --
אני ממליצה לקחת B פרופוליס מפוראוור (אנטיביוטיקה טבעית) עזר לי מאוד!!!
מתאים לכל מצב, וגם לצינון חזק וקל דלקת גרון שפעת וכו'.. תתייעצי עם מוכרות הפוראוור...
החלמה מהירה!!
מפורסם באשכולמוצר מצוין של 'שיח אמת' (החברה של הליקולייף)
יניק פלוס- YENIK PLUS
עוזר בצורה מדהימה, מנשים שהתחילו לקחת
מה שעוד דווחתי - הרגשה של כח והתחזקות.
גילוי נאות: אני כן משווקת.
[כשמתחילים לצרוך את המוצרים המוצלחים שלהם. (ויש להם ממש מגוון) לא משתלם להשאר בתור לקוח. לכן כל אחת שמכירה את המוצרים, משימוש אישי - בדרך כלל גם נחשבת ל'משווקת'.]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים