התייעצות הגברת חלב אם בעקבות שפעת

• הוסף לסימניות
בעקבות שפעת קשה בערך שבוע, כמובן שלא הצלחתי לאכול נורמלי.
אני ממש מרגישה שירדו כמויות החלב, איך אפשר להגביר??

• הוסף לסימניות
בירה נשר (ללא אלכוהול) מגביר מאוד חלב
והטעם שלו נחמד

• הוסף לסימניות
אצלי לפני כחודשיים התמעט מאוד החלב אחרי שהקטנה היתה חולה ובקושי ינקה
ניסיתי כמה דברים, לא יודעת להגיד מה מתוכם היה מה שעזר, אבל ב"ה כמות החלב עלתה משמעותית
מפרטת לך:
2 כפות קרעפט + 3 כפות חמאת שקדים - מעורבב עם יוגורט (טעים מאוד, טוענים שגם משמין...)
2-3 כדורי מורינגה
שאיבות - אני שואבת כל יום פעמיים בעבודה, אז התמקדתי בהארכת השאיבות האלו (7 דקות שאיבה, 7 דקות הפסקה, 5 דקות שאיבה, 5 דקות הפסקה, 3 דקות שאיבה) - אצלי מאוד הגביר
תקפידי לאכול 3 ארוחות מלאות כל יום (בעיקר חלבונים!)
תשני טוב, לפחות בשבוע שבועיים הקרובים עד שהכמות מסתדרת
ותניקי הרבה!
אה, וגם מאז אני לוקחת פרנטל, כי אמרו לי שהרבה פעמים כל מיני חוסרים בגוף מפחיתים חלב

בהצלחה רבה!!
ואל תתייאשי, בעזרת השם זה יחזור

• הוסף לסימניות
עוד עיצה חשובה,
שמעתי פעם שזה כמו טיפול עשרת אלפים להנקה... :)
זה לקחת 48 שעות של הרבה עור לעור מנוחה אכילה טובה וזמינות להנקה כמה שיותר (לרוב נוח לעשות בשישי שבת)
ממש מגביר את החלב
מצטרפת להמלצה על קעפט ושקדיה ביוגורט זה מעדן!(אפשר גם לפזר על סלט , זה קראנצי ונחמד)

• הוסף לסימניות
לי היום יועצת הנקה המליצה על כדורי חילבה שקונים בחנויות טבע ואולי גם יש בבית מרקחת,
עדיין לא ניסיתי אבל היא אמרה שזה עושה פלאים.
פשר לשאוב צד אחד ואז את השני ואז לחזור לראשון זה גם יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
לי היום יועצת הנקה המליצה על כדורי חילבה שקונים בחנויות טבע ואולי גם יש בבית מרקחת,
עדיין לא ניסיתי אבל היא אמרה שזה עושה פלאים.
פשר לשאוב צד אחד ואז את השני ואז לחזור לראשון זה גם יכול לעזור.
עושה ריח חזק ומגעיל לגוף, וגם לבגדים....

• הוסף לסימניות
כדבר ראשון - אל תמהרי לחזור לעבוד ולתפקד אחרי השפעת, תני לעצמך מקסימום מנוחה, הרבה שינה, אוכל טוב (ארוחת בוקר - חשוב!)...
אה, ותשתדלי לישון בתחילת הלילה, כמה שיותר קרוב לשקיעה

• הוסף לסימניות
לאחר ניסיון במצב הזה --
אני ממליצה לקחת B פרופוליס מפוראוור (אנטיביוטיקה טבעית) עזר לי מאוד!!!
מתאים לכל מצב, וגם לצינון חזק וקל דלקת גרון שפעת וכו'.. תתייעצי עם מוכרות הפוראוור...
החלמה מהירה!!

• הוסף לסימניות
גם אני עכשיו בהגברת חלב, שואבת אחרי כל אכילה, ושאיבה ארוכה, שיתרוקן הכל,
ושאיבות ומים, זה מה שעוזר.

• הוסף לסימניות
כדורי חילבה עוזרים
סלט עם הרבה ירקות וטחינה עוזר מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
לאחר ניסיון במצב הזה --
אני ממליצה לקחת B פרופוליס מפוראוור (אנטיביוטיקה טבעית) עזר לי מאוד!!!
מתאים לכל מצב, וגם לצינון חזק וקל דלקת גרון שפעת וכו'.. תתייעצי עם מוכרות הפוראוור...
החלמה מהירה!!
אני מתקנת את עצמי- הB פרופוליס מתאים לקחת בכל מצב אך אין לי מושג אם זה עוזר להגברת חלב כי במקביל לקחתי חילבה ועוד..

• הוסף לסימניות
ממליצה לכן לשמוע בקו תוכן שלי על הגברת חלב בשלוחה 2,5
מס קו תוכן חינמי לאמהות לתינוקות בגיל הינקות ובכלל
מס הקו: 073-357-9554

• הוסף לסימניות
יש מוצר בשם..
מוצר מצוין של 'שיח אמת' (החברה של הליקולייף)
יניק פלוס- YENIK PLUS

עוזר בצורה מדהימה, מנשים שהתחילו לקחת
מה שעוד דווחתי - הרגשה של כח והתחזקות.

גילוי נאות: אני כן משווקת.
[כשמתחילים לצרוך את המוצרים המוצלחים שלהם. (ויש להם ממש מגוון) לא משתלם להשאר בתור לקוח. לכן כל אחת שמכירה את המוצרים, משימוש אישי - בדרך כלל גם נחשבת ל'משווקת'.]
מפורסם באשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני חושב שיש לי רעיון ממש טוב להיגמל מכל מיני דברים!

בעצם בכל מוצר יש כמה סוגים, יש את הכי טוב וגם יקר, ויש חיקויים לדוגמא יש כריות של תלמה שנע סביב ה27 - 30 ש"ח, ויש יותר זולים ב20 ש"ח ומטה,

מה שקרה לי הוא בהתחלה קניתי את הכריות של תלמה פעם אחר פעם כמה קופסאות, ופעם אחת קניתי סוג יותר זול (יש כמה סוגים) והטעם כמובן לא אותו דבר ופשוט לא יכולתי לאכול את זה, אבל מצד שני לא רציתי לקנות חדש (הטוב והיקר) כי יש לי כריות בבית וכך דחיתי את אכילת הכריות הזולות ביום - יומיים.

וכאן קרה מפנה דרמטי!!! פתאום אני מוצא את עצמי לאחר כחודש ואני אוחז שאני לא אוכל כריות! ממצב שהיה לי קשה להפסיק לאכול פשוט לא אכלתי ולא הרגשתי כבר כלל צורך לקנות גם את היקר!

הענין הוא שזה מיד אח"כ קרה לי גם עם הקורנפלקס! הייתי קונה של תלמה עד שקניתי פעם אחת יותר זול (לא אחזתי את הנ"ל וקניתי סתם כי רציתי לנסות את הזול), וקרה לי אותו דבר! ואני מוצא את עצמי לא אוכל ולא קונה קורנפלקס.

ואם חשבתי שזה נגמר אז לא, כי אותו דבר קרה לי עם דבר הרבה יותר דרמטי עם הקפה!, אני מאוד אוהב קפה והייתי שותה כמויות של קפה מתי שהזדמן לי, עד שיום אחד היה איזה מכירה אצלינו וקניתי שם חלב בטעם וניל, וקניתי כמות גדולה, ואני שותה ומרגיש לא כ"כ טוב עם הטעם (יש אוהבים ויש לא), וכמובן שא"א לשתות ככה קפה כמה פעמים ביום אלא אולי אחד - שתים, ומאידך לא רציתי לקנות חלב אחר כיש חבל על החלב שיש לי, וככה אני מוצא את עצמי בפעם השלישית מצליח להיגמל מדברים שהייתי רגיל אליהם.

(יש לציין שהדוגמא עם הקפה בשבילי הוא הכי מוצלח כי הכריות והקורנפלקס לא הייתי 'רגיל לאכול הרבה אלא היה שלב שהתחלתי לקנות את זה והמשכתי עד שקניתי את הזול והפסקתי, וכן עם הקורנפלקס, אבל הקפה הייתי שותה ממש הרבה והפסקתי).

ואולי יש כאן איזה רעיון או משהו כזה להיגמל מכל מיני דברים????????

כמובן שהוא לא שייך לדברים שאין יותר זול מהמוצר וכד' אבל ל'אוכל' הוא יכול להיות רעיון, דהרי לכל דבר יש חיקוי זול ופשוט פעם אחת קונים את היותר זול, אם מרגישים שאם לא יגמרו את המוצר הזול לא יקנו את היקר כי חבל על מה שקנו כבר, ופשוט אם אי אשר לאכול את היותר זול מפסיקים אוטומטי.

אולי זה יכול להיות רעיון גם לסיגריות אם שייך בזה יותר זול וגרוע.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה