כללי הגברת לא אהבה אז עשיתי לה חדש

• הוסף לסימניות
יותר מתאים, בהרבה.

• הוסף לסימניות
נכון, אני בעצמי אוהבת יותר אותו!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!
אני אוהבת אתזה מאד!!

• הוסף לסימניות
אלגנטי ומעודן, איזה יופי!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה!
את המלבנים ליד כל סעיף לא אהבתי!

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הייתי מחליף בגב מצבע שחור לכחול קטיפתי.(לענ"ד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;566312:
הייתי מחליף בגב מצבע שחור לכחול קטיפתי.(לענ"ד)

???

קבצים מצורפים

• תיקונים-01.png
    KB 535.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
השני ושהכחול יהיה יותר כהה

• הוסף לסימניות
מה הקשר פה לכחול, במחילה?
הכרטיס יפה, מעודן ומעוצב בטעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;566358:
מה הקשר פה לכחול, במחילה?
הכרטיס יפה, מעודן ומעוצב בטעם.
יש סוגריים בתגובה לא?

• הוסף לסימניות
כרטיס מקסים ויפהפה. מוכיח שוב שכאשר הלקוח דוחק אותנו לפינה, אנו מצליחים להוציא מעצמנו יותר...
(ותחזרי מהר-מהר לשחור.)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
:)
זה בסדר, הכרטיס כבר אושר סופית! (שחור)
ו..תודה לכל המגיבים!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה