מידע שימושי הגב כואבבבב

• הוסף לסימניות
אני עובדת מול המחשב כול יום בערך 8 שעות:(
יש לי כיסא מרופד מעולה
אבל אחרי 5 שעות בערך מתחיל לכאוב לי הגב
אני מסתובבת קצת חוזרת וזה עוזר ל 10 דקות ושוב כואב:(:(:(
אני חייבת לעבוד וממשיכה;):rolleyes::(:(
אבל לפעמים זה בלתי נסבל :):(
אולי יש לכם פתרון שעזר לכם?
תודה

[ הכיסא לא הותאם במיוחד בשבילי קניתי כיסא טוב ויקר...]

• הוסף לסימניות
מזדהה מאד מוכר עד כאב
תנסי לשים כרית בגב ולשבת ישר רגלים טיפה קדימה
אבל פתרון ממשי לא ידוע לי
אולי למשהו פה
תהיה נוסחת קסמים לכאבי גב...

• הוסף לסימניות
לפי הכללים צריך לקום כל שעה ולהסתובב חמש דקות
מחכה גם לשמוע עוד פתרונות

• הוסף לסימניות
:):):):(:(:(אני צעירה וזה לא נעים שאנשים שומעים ממני שכואב לי הגב

• הוסף לסימניות
מהידברות-

אם אתם סובלים מבעיות וכאבי גב, הנה מס' תרגילים שמציעה האקופרסורה - בהבטחה להקלה משמעותית במצבכם:

1. הליכה על קצות האצבעות – כמה פשוט כך אפקטיבי

הליכה על קצות האצבעות והתקדמות איטית ברחבי הבית למשך 20 שניות, תיטיב מאוד עם מצב הגב שלכם, באם תקפידו לעשות אותה לעתים קרובות. האופן הנכון: 20 שניות הליכה על קצות האצבעות, 15 שניות מנוחה, ולחזור על הפעולה למשך חמש פעמים לפחות.

2. הרמת עיפרון בין האצבעות

הניחו עיפרון על הרצפה, והרימו אותו בעזרת אצבעות כף הרגל. החזיקו את העיפרון למשך 10 שניות, ושחררו. טוב לבצע את התרגיל בשתי כפות הרגליים.

3. גומי התעמלות, מיטה וקצת כוח סבל

התרגיל הנוכחי יסייע בחיזוק השרירים הקטנים של כף הרגל, שאחראים על יצירת איזון בגוף. על מנת לבצעו עליכם לקשור גומי התעמלות לרגל של מיטה או ספה מקצהו האחד, ואת הקצה השני לחבר אל רגלכם (בחלק העליון של כף הרגל).

משכו את הרגל לאחור והחזיקו אותה עם הגומי למשך חמש שניות, אחר נוחו למשך 15 שניות וחזרו על הפעולה 10-15 פעמים.

בהצלחה איטא.

• הוסף לסימניות
שימי לב לצורת הישיבה שלך שתהיה לפי הכללים הנכונים.
ישיבה זקופה, רגלים ישרות על הריצפה, גב ישר, מסך בגובה העיניים, מקלדת ועכבר בזוית 90 מעלות וכו'
הקפידי על הפסקות למתיחות.
וממליצה לך לנסות לשנות כיסא. לא תמיד כיסא יקר הוא הכי נח לך.

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה. עברתי לכסא מטבח רגיל (מושב עץ, משענת ברזל) וזה עבר.

• הוסף לסימניות
לשים כדור פיזיוטרפיה מאחורי הגב.

• הוסף לסימניות
קיבלתי מד"ר ברודי כירופרקטית מקסימה תרגילים מיוחדים שממש עוזרים.
וממליצה לך לללכת אליה לטיפול לפני שהנזק בגב יהיה רציני.

• הוסף לסימניות
בס"ד
האם אפשר לקבל מס' טל של הכירופרקטית, דר' ברודי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה