כללי הגדה של פסח לילדים - חוות דעתכם...

• הוסף לסימניות
אני חדש פה... שלום לכולם!

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על העיצוב
מצורפים 20 עמ' מתוך 40

קבצים מצורפים

• agada_info.pdf
    1.3 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
בגדול העימוד והגרפיקה מקסימים

את השער הייתי משפר - מוסיף קצת חיות,

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. את השער אפשר באמת לשפר, אך לפי מה שאני ראיתי היו רק 11 עמודים ולא 20...

• הוסף לסימניות
איך נראה לכם שאפשר לשפר את השער? לאיזה כיוון?

• הוסף לסימניות
האיורים חמודים מאוד. אבל זה שבכריכה פחות מעניין. אולי תוסיף לו משהו?...

• הוסף לסימניות
חמוד.
אני מקוה שכבר הדפסת את זה..או שזה בדרך..
כי עכשיו יש לחץ לא נורמאלי לבתי דפוס.

• הוסף לסימניות
הערות כנ"ל.

בכללי, נחמד מאוד!

מעיינות, נראה לי שבכפר חב"ד או בנצרת יש הרבה דפוסים מובטלים, זה לא ירושלים?

• הוסף לסימניות
welcome!
עבודה יפה!
כנ"ל לגבי הכריכה. להוסיף משהו. אולי מסגרת להכל בסגנון של הפינות, אולי עוד צבע ברקע

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומקצועי.

• הוסף לסימניות
מיוחד.
את הצבעים הייתי מבהיר קצת

• הוסף לסימניות
הגדה יפה.
מאוד חשוב לדייק בציורים.
הכף מעץ, לא קשורה לאסיפת פתיתי החמץ.
היא מיועדת רק למחרת, בשריפה.

סימון אות ב בקידוש היה צריך להיות לפני פסוק ב
ולא בסוף פסוק א

• הוסף לסימניות
תודה! כבר נשלח לדפוס. את השער ל הספקתי לשנות. חבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה