- הוסף לסימניות
וואובטח שאפשר!
לוחצים בהודעה שאותה רוצים למחוק על 3 הנקודות מצד שמאל
ושם בוחרים-מחק הודעה זו
זה מהחידושים של הג'ימייל החדש ?
לא נראה לי שהיה את זה תמיד.
@תודה רבה! ידעת מזה ?
וואובטח שאפשר!
לוחצים בהודעה שאותה רוצים למחוק על 3 הנקודות מצד שמאל
ושם בוחרים-מחק הודעה זו
כן.@תודה רבה! ידעת מזה ?
יש לחץ על חיפוש מסנןאני לא בטוח.
אבל חושב שכן.
אני באמת מחפש איזשהו תוסף שיציג על כל הודעת מייל את הנפח שלו.
יש דבר כזה?
גם משהו, יפהיש לחץ על חיפוש מסנן
צפה בקובץ המצורף 421999
ואם אני יעשה מעל 1 kb הוא יראה לי את הכל, איך אדע כמה שוקל כל הודעה??יש לחץ על חיפוש מסנן
צפה בקובץ המצורף 421999
צודק לגמריואם אני יעשה מעל 1 kb הוא יראה לי את הכל, איך אדע כמה שוקל כל הודעה??
אתה יכול לשנות את ההגדרה במקום שיהיה רשום גדול מ תעשה קטן מואם אני יעשה מעל 1 kb הוא יראה לי את הכל, איך אדע כמה שוקל כל הודעה??
הכל טוב ויפה,אתה יכול לשנות את ההגדרה במקום שיהיה רשום גדול מ תעשה קטן מ
ראה קובץ בהודעה הבאה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים