כללי הגדלה

• הוסף לסימניות
האם אפשר/ כדאי להגדיל חצי שמינית לגודל A4? (ע"י מתיחה של הדף)

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה ??
להגדיל דף תמיד אפשר
לגבי התוכן זה תלוי

• הוסף לסימניות
אם זה בנוי ב-300 די פי איי, אין שום בעיה.
תבדקי מה הרזולוציה הסופית שיוצאת לך. לא הייתי ממליצה על פחות מ-200.

• הוסף לסימניות
בנוי בפוטו שופ ברזולוציה של 300 DPI. באיזה תוכנה להגדיל? יש לי את קורל, מתאים או כדאי בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אם זה בפוטושופ - עדיף לשנות בפוטושופ.
imag size

• הוסף לסימניות
כל תמונה ניתן להגדיל עד פי 2 ולא יותר
וכמובן ההגדלה צריכה להיות מינורית
בכל פכם 2-3 אחוז
מומלץ לעשות אקשן שיעשה אוטומטי
בכ"א לגבי הצורך שלך זה לא יתאים
לא תצליחי בשום אופן להגיע לA4

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;241570:
כל תמונה ניתן להגדיל עד פי 2 ולא יותר
וכמובן ההגדלה צריכה להיות מינורית
בכל פכם 2-3 אחוז
מומלץ לעשות אקשן שיעשה אוטומטי
בכ"א לגבי הצורך שלך זה לא יתאים
לא תצליחי בשום אופן להגיע לA4

אני חושב שזה ממש לא נכון

איפה כתוב כזה דבר שאפשר עד פי 2?
כשאני שולח לדפוס שלט אני שולח אותו עשירית מגודלו המקורי, והם מגדילים אותו פי 10 (פי 5 ממה שאת כתבת)

איך הם מגדילים אותו?
אני לא יודע, אבל אני לא מאמין שהם מגדילים כל פעם 2/3 אחוז, אני חושב שהם מגדילים אותו לגודל שהם רוצים בפעם אחת.

אולי יבוא 'דפס' ויחכים אותנו..

• הוסף לסימניות
אולי אתה שולח בוקטורי. להערכתי הכונה בשאלה היתה על קובץ רסטרי.

• הוסף לסימניות
יענקי, לבית דפוס יש תוכנת הגדלה מיוחדת, ששומרת על איכות מקסימלית בהגדלה.

וגם לדפוס, כשאתה בונה שלט בד"כ משתמשים ברזולוציה גבוהה, למשל 600 או 700.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;241685:
יענקי, לבית דפוס יש תוכנת הגדלה מיוחדת, ששומרת על איכות מקסימלית בהגדלה.

וגם לדפוס, כשאתה בונה שלט בד"כ משתמשים ברזולוציה גבוהה, למשל 600 או 700.

אני אשמח לשמוע על תוכנה כזו וקצת פרטים עליה
ולא, אני לא שולח עם 600DPI אלא 300DPI

• הוסף לסימניות
כשאני שולח לדפוס שלט אני שולח אותו עשירית מגודלו המקורי, והם מגדילים אותו פי 10 (פי 5 ממה שאת כתבת)

בשמשוניות ובהדפסות גדולות עושים פי 10.
בהדפסות בפלטות או בהדפסות דיגיטאליות צריך בגודל אחד לאחד. לפעמים מותר לחרוג, אבל לא מידי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה