כללי הגדלת אוביקטים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש אפשרות באינדיזיין לשנות גודל לאוביקטים מרובים בצורה לא פרופורציונית?
כלומר, יש לי מסמך אינדיזיין בן 226 עמ' שמיקמתי בו 226 עמ' של PDF
ואני רוצה להרחיב כל עמ' ב110% (לא בגובה)
בחיפוש והחלפה יש אפשרות לשנות גודל אוביקט לגודל מסוים?
ואולי בכלל אפשר לעשות את זה באקרובט? או ש PDF זה רק עם פרופורציה?
מקקוה שהובנתי, תודה רבה

• הוסף לסימניות
את רוצה לשנות גם את רוחב העמוד, וגם מה שנמצא עליו, או רק את מה שעליו?

אם לשנות גם את המסמך, וגם את מה שעליו, יש לי סקריפט לשינוי גודל המסמך ותוכנו -- לכל מידה, פרופורציונלי או לא, לפי אחוזים או לפי מידות.

• הוסף לסימניות
עם פיטסטופ (לאקרובט) יש אפשרות של Scale By Precent.
בחיפוש והחלף באינדיזיין לא נראה לי שזה אפשרי.
אפשר לחשוב על פתרונות באינדיזיין דרך ייבוא PDF והתאמה לרוחב מסויים ע"י משחקים שונים ומשונים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
הסתדרתי
מיקמתי אל כל הקבצים ע"י סקריפט שמישהו העלה פעם למיקום PDF באינדיזיין
ויש שם אופציה ליבא את הPDF בשינוי גודל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה