כללי הגדלת אוביקט גורפת באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי מסמך עם המון ריבועים ומלבנים בגדלים שונים אני צריכה להגדיל כל מלבן ב-4 מ"מ למעלה ומלמטה.
יש לי כמה מסמכים כאלה חלקם עם ריבועים זהים בגודלם וחלקם שונים
אשמח אם יש פיתרון כללי ומהיר ולא לעבור אובייקט אובייקט.
תודה

• הוסף לסימניות
אולי לפחות "לדגום גודל" מאוביקט אחר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1143681:
יש לי מסמך עם המון ריבועים ומלבנים בגדלים שונים אני צריכה להגדיל כל מלבן ב-4 מ"מ למעלה ומלמטה.
יש לי כמה מסמכים כאלה חלקם עם ריבועים זהים בגודלם וחלקם שונים
אשמח אם יש פיתרון כללי ומהיר ולא לעבור אובייקט אובייקט.
תודה

יש לי סקריפט המגדיל כל האוביקטים בעמודים שרוצים.

• הוסף לסימניות
אליעזר אתה תותח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1143703:
יש לי סקריפט המגדיל כל האוביקטים בעמודים שרוצים.

תוכל לפנות אלי למייל?
br.neomi
שטורודל
.com

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1143712:
תוכל לפנות אלי למייל?
br.neomi
שטורודל
.com

שלחתי ל
אסור לפרסם מייל

זה הכוונה?
לא.מכיר סיומת
@com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה