כללי הגדלת זיכרון במחשב

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להגדיל נפח זיכרון במחשב
אשמח לשמוע על כך מנסיון,
כמה בערך העלות
וכן טכנאי טוב

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לפני 3 חודשים הגדלתי ב2 טרה
באזור המרכז
אל טכנאי מעולה!!!!!! בא אלי הביתה 10דק' וסיים
עלה לי 700
500 הכונן
200 שרות ששוה כל שקל

ניימן מחשבים 0548458866

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio magic;2496647:
לפני 3 חודשים הגדלתי ב2 טרה
באזור המרכז
אל טכנאי מעולה!!!!!! בא אלי הביתה 10דק' וסיים
עלה לי 700
500 הכונן
200 שרות ששוה כל שקל

ניימן מחשבים 0548458866

אפשר לקנות 2 טרה בהרבה פחות כסף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PHSelf;2498775:
אפשר לקנות 2 טרה בהרבה פחות כסף...

אממ איפה אני יכולה לקנות
אני אשמח----

• הוסף לסימניות
יש את זה (שהוא 7200 סל"ד, יותר מהיר)

http://ksp.co.il/?uin=21079&select=.1033..145..373..369.

ואם לא רוצים לשלם יקר יש גם את זה (5400 סל"ד, מהירות רגילה)

http://ksp.co.il/?uin=28581&select=.1033..145..373..368.

בכל מקרה, מומלץ לרכוש של החברה הנ"ל - wd חברה טובה וותיקה (שרכשה לא מזמן את סאנדיסק)

אם אין לכם עדיין דיסק ssd מומלץ לרכוש אחד כזה, העלות אולי קצת (הרבה) יותר גבוהה, אבל הוא מאיץ את המחשב פי כמה וכמה

אחד לדוגמא:

http://ksp.co.il/?uin=36412&select=.1033..152..147..158..377.

כמדומני שיש אפילו יותר זולים, תבדקו את המוצרים הנוספים שם באתר, או בגוגל לפי מספר הדגם...

בהצלחה!

נ.ב. שכחתי לכתוב דבר חשוב:
מניסיון ארוך ועצוב, לא מומלץ כלל וכלל וכלל לחסוך בדיסק קשיח. תוסיפו 100 ש"ח או קצת יותר ותקנו את ה(כמעט) טוב ביותר בקטגוריה, ותחסכו לעצמכם בעוד שנתיים או חמש או עשר לרוץ לשחזור של הדיסק הזול שבפתע החליט להפסיק לעבוד. שחזור שבמקרה הטוב יעלה 2000 ש"ח ובמקרה הפחות טוב לא יהיה ניתן לעשותו בכלל....

• הוסף לסימניות
תודה לעונים!
אשמח לשמוע עוד
מאנשים שעשו את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה