כללי הגדלת מסגרת שיובאה לתוכה תמונה שגם התמונה תגדל

• הוסף לסימניות
כשאני מגדיל מסגרת שייבאתי לתוכה תמונה ואני עושה זאת ידנית תוך כדי לחיצה על שיפט+קורטול, זה מגדיל גם את התמונה שבתוך המסגרת פרופורציונית.

אולם כשאני מגדיל זאת דרך הדיאלוג של התוכנה ע"י שאני משנה שם המספרים, זה מגדיל רק את המסגרת ללא התמונה שבתוכה.

האם יש דרך להגדיר משהו שאני כן יוכל ע"י שינוי המספרים שהמסגרת תגדל יחד עם התמונה שבתוכה?

קבצים מצורפים

• דרך הדיאלוג.png
    KB 1.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אתה מתכוין לזה?

[כשאתה על התמונה, לחיצה על הלחצן הימני של העכבר]

קבצים מצורפים

• א.jpg
    KB 63.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תראה את התמונה שצרפתי למעלה.
כשאני בוחר את תמונה ומגדיל אותה דרך התפריט שבתמונה שצירפתי למעלה, זה מגדיל רק המסגרת ללא התמונה שבפנים.
האם באופציה שאתה מראה יש אפשרות לשנות את זה?
כי אצלי זה באנגלית וא"כ אז מה לבחור שם כדי שזה ישתנה.

• הוסף לסימניות
להגדיל עם כלי השינוי החופשי
או עם קוטרול + שיפט מהפינה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להגדיל דוקא דרך הספרות כי אני צריך לדייק, השאלה אם יש דרך להגדיל בדוקא דרך שם ושתוכן המסגרת תגדל עם המסגרת.

• הוסף לסימניות
יש שם כמה אופציות.

קבצים מצורפים

• א.jpg
    KB 38.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הוא שאל וקיבל תשובה נכונה.
אם יסמן Auto Fit על התאם מסגרת בצורה פרופורציונלית,
גם אם ישנה את הגודל דרך המספרים, התוכן (התמונה) ימשיך למלא את המסגרת.

צפה בקובץ המצורף 266190

קבצים מצורפים

• 600.jpg
    KB 24.7 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה