הגדלת מקדמות

• הוסף לסימניות
קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגדילים לי את המקדמות (עוסק פטור) על סמך מה הם מגדילים? אמרו לי בטלפון שזה ע"פ דיווח ממס הכנסה. אבל עדיין לא דיווחתי להם (זה עסק חדש- עכשיו סיימתי שנה ראשונה) רק למע"מ.
יכול להיות שזה קשור לזה שהייתי גם שכירה בסוף שנה?
אם אני יודעת שארויח פחות, שווה להקטין אותם?

• הוסף לסימניות
קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגדילים לי את המקדמות (עוסק פטור) על סמך מה הם מגדילים? אמרו לי בטלפון שזה ע"פ דיווח ממס הכנסה. אבל עדיין לא דיווחתי להם (זה עסק חדש- עכשיו סיימתי שנה ראשונה) רק למע"מ.
יכול להיות שזה קשור לזה שהייתי גם שכירה בסוף שנה?
אם את יודעת שתרויחי פחות , החלט כדאי להקטין מקדמות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אבל עדיין לא דיווחתי להם (זה עסק חדש- עכשיו סיימתי שנה ראשונה) רק למע"מ.
הרשויות מסונכרנות.. הם מקבלים מידע מרשות המיסים ולפי זה מעדכנים.
שווה אם את לא עומדת לתבוע דמי לידה..שמירה, אם את לא צריכה משכנתא וכו'..

• הוסף לסימניות
1582491999537.png
מה אני אמורה למלא בסעיף 2?
סעיף 4? איך אני משכנעת את המוסד לביטוח לאומי?
וכן בסוף הסעיף הקודם- ההכנסה השנתית המשוערת ממקום אחר- הכוונה לזה שאני גם שכירה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה