כללי הגדלת שטח דף באקרובט-דחוף!!!

• הוסף לסימניות
האם ניתן לקחת קובץ אקרובט המכיל הרבה עמודים
ולתת לו פקודה להגדיל את שטח הקנווס בכולם בסנטימטר מכל צד?

משהו כמו פקודת קנווס סייז בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
יש כנראה עוד אפשרויות ובוודאי בפיטסטופ.

אבל אפשר גם בהדפסה מאקרובט ולהגדיר גודל דף רצוי.

• הוסף לסימניות
כיון שאני רוצה לעשות התאם לגודל דף, איני יכולה לעשות כך
אלא, רקלהגדיל את שטח הנייר

• הוסף לסימניות
אבל עכשיו כשהגודל כבר על הגודל הרצוי, ואת רק רוצה להגדיל את הקנווס, את יכולה לייצא עכשיו לps, ולדסטל מחדש.

• הוסף לסימניות
יש פיתרון!

בכלי tools אפשר להגדיל את שטח הדף, לדוגמא: להגדיל מA4 לA3 ואז להקטין בcrop לגודל הרצוי.

• הוסף לסימניות
איפה בדיוק, אני מחפש כבר 15 דקות...

• הוסף לסימניות
באקרובט 7 ומעלה, אם אני לא טועה.
בתיבת השיחה crop page.

• הוסף לסימניות
אני לא מחפש את האפשרות של קרופ, אני מחפש איפה מגדילים את גודל הדף...

• הוסף לסימניות
אני לא מבין ת'בעיה: קודם תעשי הדפסה בלי התאמה לגודל עמוד גדול, ואז תעשי התאמה לגודל הדף.
אגב, מגירסה 7 ומעלה ההתאמה היא גמישה לכל עמוד ולא שרירותית כמו שהיה קודם.

• הוסף לסימניות
גרף תודה.
נקי כפיים. איך עושים התאמה לגודל הדף?
וגם אם כן, אחרי שהיא התאימה לגודל הדף (אם יש כזה אופציה בלי הפיטסטופ) היא רוצה עוד שוליים בצד. (זה מה שאני הבנתי).

• הוסף לסימניות
טוב, הצלחתי להסתדר בעזרת גרף וונתנו
נראה לי שנסעתי מב"ב לירושלים דרך אילת, אבל העיקר שהגענו לירושלים

היו לי168 קבצים כל אחד בגודל שונה וכל אחד הגיע עד קצה הדף
רציתי שכולם יהיו fit to page לגודל דף A3 אך ישארו שוליים של סנטימטר וחצי מכל צד

שלב ראשון: עשיתי הדפסה לפי די אף התאם לגודל A3
שלב שני: פתחתי את הקובץ המודפס ונתתי לו ב page setup גודל A2
שלב שלישי: הדפסתי שוב לפי די אף
שלב רביעי: פתחתי את הקובץ המודפס ובקרופ הורדתי את הסנטימטרים המיותרים מכל צד
ונסיעה טובה...

• הוסף לסימניות
לפי מה שגרף כתב, השלב השני והשלישי מיותרים, והיית יכולה פשוט להגדיל את הדף כמה שהוא מראה בתמונה מס' 2, לa2, ואח"כ Crop.

• הוסף לסימניות
יש לי אקרובט 6 רק ב-7 ניתן לדלג על 2 השלבים האלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה