הגדרות אתחול מתקדמות

• הוסף לסימניות
התקנתי דרייבר לכרטיס קול, כנראה הוא קצת ישן אבל יש גרסאות לווינדוס 10
כרגע המחשב לא מזהה את הכרטיס קול
כתוב באתר של החברה של הכרטיס קול שאם זה לא מזהה צריך לעשות
  1. Click the Start menu and select Settings.
  2. Click Update and Security.
  3. Click on Recovery.
  4. Click Restart now under Advanced Startup.
  5. Click Troubleshoot.
  6. Click Advanced options.
  7. Click Startup Settings.
  8. Click on Restart.
  9. On the Startup Settings screen press 7 or F7 to disable driver signature enforcement.
רציתי לשאול האם בשלב 4 של הגדרות אתחול מתקדמות זה יכול לגרום לאיזשהו מחיקת נתונים מהמחשב או כל בעיה אחרת?
כמו"כ מופיע לי שייתכן ואצטרך את מפתח השחזור של BitLocker.
בחשבון הווינדוס שלי אין את המפתח הזה
כמה סיכוי שבאמת אצטרך והאם יש דרך לפתוח את זה בדרך אחרת עם סוג של מפתח אוניברסלי או משהו כזה?....

• הוסף לסימניות
כמה סיכוי שבאמת אצטרך והאם יש דרך לפתוח את זה בדרך אחרת עם סוג של מפתח אוניברסלי או משהו כזה?....
אם היה מפתח יוניברסלי אז מה הועילו חכמים בתקנתם
כרגע כשאתה בפנים ולא נעול תוכל לקבל העתק של המפתח בפקודת (בהרשאות מנהל):
קוד:
manage-bde -protectors C: -get

• הוסף לסימניות
אם היה מפתח יוניברסלי אז מה הועילו חכמים בתקנתם

כרגע כשאתה בפנים ולא נעול תוכל לקבל העתק של המפתח בפקודת (בהרשאות מנהל):
קוד:
manage-bde -protectors C: -get
איפה אני כותב את זה?

• הוסף לסימניות
זה מה שכותב לי -
BitLocker Drive Encryption: Configuration Tool version 10.0.15063
Copyright (C) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Volume C: []
All Key Protectors
ERROR: No key protectors found.

• הוסף לסימניות
מה צריך לפתוח עם המפתח הזה
כלומר המחשב ננעל? או איזה פונקציה?

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
התקנתי דרייבר לכרטיס קול, כנראה הוא קצת ישן אבל יש גרסאות לווינדוס 10
כרגע המחשב לא מזהה את הכרטיס קול
כתוב באתר של החברה של הכרטיס קול שאם זה לא מזהה צריך לעשות
  1. Click the Start menu and select Settings.
  2. Click Update and Security.
  3. Click on Recovery.
  4. Click Restart now under Advanced Startup.
  5. Click Troubleshoot.
  6. Click Advanced options.
  7. Click Startup Settings.
  8. Click on Restart.
  9. On the Startup Settings screen press 7 or F7 to disable driver signature enforcement.
רציתי לשאול האם בשלב 4 של הגדרות אתחול מתקדמות זה יכול לגרום לאיזשהו מחיקת נתונים מהמחשב או כל בעיה אחרת?
כמו"כ מופיע לי שייתכן ואצטרך את מפתח השחזור של BitLocker.
למה אתה חושב שיש לך הצפנת bitlocker?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה אם יש את ההצפנה הזו מה זה עושה?

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
כנראה שאין לך את נעילת הבטלוקר - רוב המשתמשים הביתיים לא משתמשים בזה ולא מפעילים את זה. בעיקר חברות וכדו' משתמשים בזה.

לפי ההודעה שקיבלת המחשב לא מצא את המפתח אז כנראה שפשוט הנעילה לא מועלת אצלך ותוכל להמשיך ללא חשש.
אם בכל זאת תרצה לבדוק מכיוון אחר תכנס ללוח הבקרה או להגדרות ותחפש הגדרות ביטלוקר אם יהיה לך שם אופציה של להפעיל אזי הסטטוס הוא לא פעיל (כמובן שלא תפעיל)

כשיש נעילת ביטלוקר וזה נתקע מאיזשהי סיבה בבוט זה סיפור. צריך מפתח שחזור של החשבון הזה שנמצא בשרתים של מייקרוסופט. ללא המפתח לא יהיה אפשרות לגשת לקבצים בשום דרך אלא ע"י פריצות מתקדמות וממש לא פשוטות.

• הוסף לסימניות
עשיתי בינתיים את הפעולות הרשומות
בינתיים לא נתקלתי בצורך במפתח
איזה דברים יכולים להינעל?
כך אוכל לדעת האם אכן ננעל לי משהו או לא...

• הוסף לסימניות
עשיתי בינתיים את הפעולות הרשומות
בינתיים לא נתקלתי בצורך במפתח
איזה דברים יכולים להינעל?
כך אוכל לדעת האם אכן ננעל לי משהו או לא...
הכל טוב, שום דבר לא ננעל.
שביטלוקר מופעל על דיסק המערכת והוא ננעל כמו שתואר לך שיכל היה להינעל -הווינדוס לא היה עולה בכלל! זה סוג של הגנה מפני כל מיני אפשרויות פריצה דרך שינוי הבוט וכו' בכל מקרה אם הווינדוס עלה לך זה אומר שלא היתה לך שום נעילה (או שלא היה שינוי בוט) ושום דבר לא ננעל !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה