עזרה הגדרות בתכנת ההורדות IDM

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחלתי להוריד מיוטיוב בעזרת התכנה IDM. אני מרוצה בהחלט.
א-ב-ל, גיליתי לפתע שכל הורדה פשוטה מאתרים או מפורומים, ולפעמים אפילו מהמייל, במקום להוריד רגיל בלי רעש וצלצולים כמו שהיה עד היום בכרום, הוא פותח לי את התכנה IDM ומבקש ממני להגדיר להיכן להוריד ואיך להוריד, וההורדות גם לא מופיעות בסרגל ההורדות בתחתית הדפדפן.
הורדת קובץ IDM.JPG
כיצד ניתן להגדיר שהתכנה תפעל רק בקטעים מיוטיוב?

שאלה שניה.
מדי פעם מקפיץ לי חלון שעלי לרשום את העותק שלי. איך עושים את זה והאם זה חינמי? ואולי אפשר לוותר על זה?
עותק IDM.JPG

• הוסף לסימניות
א-ב-ל, גיליתי לפתע שכל הורדה פשוטה מאתרים או מפורומים, ולפעמים אפילו מהמייל, במקום להוריד רגיל בלי רעש וצלצולים כמו שהיה עד היום בכרום, הוא פותח לי את התכנה IDM ומבקש ממני להגדיר להיכן להוריד ואיך להוריד, וההורדות גם לא מופיעות בסרגל ההורדות בתחתית הדפדפן.
צפה בקובץ המצורף 361809

שאלה שניה.
מדי פעם מקפיץ לי חלון שעלי לרשום את העותק שלי. איך עושים את זה והאם זה חינמי? ואולי אפשר לוותר על זה?
צפה בקובץ המצורף 361810
גם לי זה פתאום מופיע
נסיתי לקנות וחייבו אותי
ולא הסתדרתי עם המספר הסיסטראלי

• הוסף לסימניות
התכנה לא נותנת לי גם לצפות בקבצי PDF מוטמעים באתר הבנק. אני חייב להוריד כל קובץ.
יש מה לעשות בכדי להגביל את האפשרויות של התכנה?
אם יש תכנה דומה חינמית, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
זה התוכנה הכי טובה בעולם להורדות. אזהרה אחרי שמתרגלים א"א להוריד רגיל כמעט מפאת נוחות ומהירות

היא לא חינמית,

כעיקרון היא כל קובץ ששיך להורדה היא מורידה ושמה בתיקיות לפי סוג הקובץ בתוך תיקיית הורדות
כלומר היא מייצרת5 סוגי תיקיות בתוך תיקיית ההורדות ושמה שמה כל קובץ לפי הסוג שלו
upload_2018-6-17_12-0-3.png

ניתן להוסיף חריגים שקבצי PDF לדוגמא הוא לא יוריד אלא יאפשר בדפדפן
upload_2018-6-17_12-1-33.png

צריך להוריד את זה מהרשימה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 361809
בהגדרות IDM הגדרתי שלא יוריד מאתרים mail.google.com. אך הוא עדיין מוריד לי מהמייל בתכנה זו, ואיני חפץ בכך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה