הגדרות ייצוא לתמונות

• הוסף לסימניות
בלייטרום כשבוחרים לייצא תמונות לJPEG מה הגודל המומלץ?
אם אני בוחרת את הגודל המירבי זה יוצא קובץ כזה ענק שלדוגמא, עוברים רק 2 במייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטל שורץ;2292495:
אני בוחרת את הגודל המירבי זה יוצא קובץ כזה ענק שלדוגמא, עוברים רק 2 במייל.

גם אני.

• הוסף לסימניות
זה תלוי לאיזה צורך התמונה, האם זה להדפסה, להגדלה, וכו'.
הגיוני שרק 2 יעברו במייל. אם את רוצה להעביר כמות גדולה וזה רק לתצוגה, תקטיני את הגודל.

• הוסף לסימניות
ודאי אפשרי. באקספורט את משנה בהגדרות את הגודל. ואז את מסמנת את כל התמונות ושולחת לשם.

• הוסף לסימניות
מה שאני יודעת זה ככה:
בד"כ בהגדרות האקספורט: quality 100
רזולוציה 300
ולבטל את הוי ליד ה - Resize to fit.
כשאת רוצה להקטין את התמונות, אז כן תסמני וי ופשוט תחליטי איזה גודל. עד כמה את רוצה להקטין.

זה מה שאני יודעת. אם מישהו פה יודע יותר, אשמח גם לדעת.

• הוסף לסימניות
את צריכה לסמן וי ב - limite file ולבחור במספרים שם כמה k=קילו זה ישקול.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וכמה זה צריך לשקול כשאני נותנת ללקוחות בדיסק?
אני רוצה איכות כזאת שיוכלו להדפיס בענק והאיכות תישמר.
כרגע כשהתמונות שוקלות בין 8-14 אני יכולה לשים ממש מעט בדיסק רגיל, ואם רוצים יותר אז זה רק בדיסק DVD לא סוף העולם אבל עולה מעט יותר (בלי להתחשב במי שפירסם עכשיו את ההדפסה על דיסקים, כן?!)

• הוסף לסימניות
ברור שאת התמונות שהלקוח שילם עליהם את מחויבת לתת באיכות מלאה ולא מוקטנת.
תגדילי את מחיר החבילות שלך בשקל ותוכלי לתת DVD בלי לצאת נפסדת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה