הגדרות מייל לא מצייתות

• הוסף לסימניות
מאז ומקדם הגדרתי בג'ימייל הודעות חדשות בשולחן עבודה - פעילות

משום מה לאחרונה- לא מתקבלות הודעות בשולחן העבודה- ההגדרה בתוך תיקית "הגדרות" נותרה בעינה אבל אין הראה בשולחן עבודה על קבלת הודעה חדשה.

לא זכור לי בדיוק מתי חל השינוי -
יש למשהו הסבר לתופעה? או בעיקר מה עלי לעשות כדי להשיב את ההתראות?

יש לי סינון נטפרי- כנראה לא רלוונטי לענין זה

• הוסף לסימניות
אין לי פתרון קסם, אבל רק אציין שבמצב גלישה בסתר (בכל הדפדפנים, ובכמה מחשבים שונים) אין התראות - גם אם ההגדרה היא כן להקפיץ התראות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאן הגדרתי- ומצוין בהגדרות "הודעות דואר חדשות פעילות" אבל בפועל הן מושבתות

• הוסף לסימניות
מסונני נטפרי- האם משהו מכם נתקל בתופעה זו לאחרונה?
במחשבה לאחור - בערך מאותו זמן יש גם בעיה בצ'אטים-

האם קשור לנטפרי?

• הוסף לסימניות
אני לא נתקלתי בזה
אמנם אני בנטפרי וע"פ הגדרות הקהילה חסום לי הצ'אט
ועדיין מקבל התראות

• הוסף לסימניות
מעדכנת- אולי יעזור למשהו אחר.
ברגע שבקהילה פתחו לי את הצ'אט- חזרו גם ההתראות לשולחן עבודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה