הגדרות צבע במצלמה-אדמדמות בתמונות.

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר שהצבעים של המצלמה לא מכוילים נכון?
התמונות שלי נוטות קלות לאדמדמות,
קשה לי לזהות אם זו נטיה לאדום או למג'נטה, איך אני בודקת את זה?

איפה משנים את זה במצלמה מלכתחילה?
שאני לא אצטרך כל פעם לשנות,
זה לא ענין של WB למי שישלח אותי לסדר אותו.

או

שזו בכלל בעיה בטמפרטורת צבע של הפלאשים?

• הוסף לסימניות
קנון
או הגדרות צבע color tone

• הוסף לסימניות
אני ניקוניסטית :-/ (D600)

נבדוק את ההגדרות צבע.
תודה.

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה כמו שצולמה במקור ללא עריכה או הקטנה.

• הוסף לסימניות
נראה יותר טמפרטורת WB.
על איזה טמפרטורה כיוונתם?
יש לכם אולי בRAW?

• הוסף לסימניות
קשה לדעת בלי לראות תמונה.
בD600 ניקון שינו את הצבעים ביחס לדגמים קודמים כמו ה-800, הורידו מעט מהצהוב והוסיפו מג'נטה, צבעים שקרובים יותר לקנון.
אם הצבע אדום מידי יתכן שהורדת הטמפרטורה בWB תפתור את הבעיה.
צבע הפלאשים בדר"כ בסביבות ה-5000K. צילום ביותר מזה יתן תוצאה צהובה או אדומה יותר.
רהיט שמחזיר צבע עלול להשפיע

• הוסף לסימניות
הערה חשובה
יצא עדכון תוכנה לD600/610

• הוסף לסימניות
נטיה לאדום?

את מצלמת במצב VIVD במקרה?

אם כן... תעברי לנורמאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1370011:
או

שזו בכלל בעיה בטמפרטורת צבע של הפלאשים?

אם מדובר בצילום סטודיו, עשית WB custom?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה